ᴀʟʟᴀʜᴜ ʙᴀɴʏᴀᴋ ᴋᴇꜱ4ɴ ʟᴜᴋᴀ… ʙᴜᴅᴀᴋ ᴅɪᴊᴠᴍᴘᴀɪ ᴅɪ ʟᴏᴊɪ ᴅɪꜱʏᴀᴋɪ ᴊᴀᴅɪ ᴍᴀɴɢꜱᴀ ᴅᴇʀᴀ, ᴛᴀᴋᴜᴛ ɴᴀᴋ ʙᴀʟɪᴋ ʀᴜᴍᴀʜ

Allahu Banyak Kes4n Luk4… Budak Dijvmpai Di L0ji Disy4ki Jadi M4ngsa Der4, T4kut Nak Balik Rumah | Baru-baru ini pendvduk di kawasan Taman Juara Jaya dikejvtkan dengan penemvan seorang kanak-kanak lelaki terb4ring berdek4tan kawasan loji.

Sehubvngan dengan itu, pendvduk di kawasan terb4bit telah membuat lap0ran mengenai penemvan kanak-kanak berusia antara dua h1ngga tiga tahun.

Menvrut lap0ran daripada Harian Metro, Ketua Polis Daerah Kajang Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan berkata, kanak-kanak itu ditemvi dengan memakai baju-T berwarna merah, memakai seluar putih dan tidak mem4kai selipar.

Dia dit3mui dalam kead4an terbar1ng dan tiada sebarang but1ran maklvmat perib4bdi kanak-kanak lelaki berkenaan diper0lehi yang boleh memb4ntu bagi meng3san war1snya.

Difahamkan, kanak-kanak itu telah dibawa ke Hosp1tal Kajang dan masih ditemp4tkan di Un1t Kecem4san hospital terb4bit untuk raw4tan lanjvt.

Bagaimana pun, menvrut ind1vidu yang terjvmpa kanak-kanak itu, dia mend4pati terd4pat banyak kes4n lvka di bah4gian badan serta kanak-kanak berkenaan berkel4kuan seperti travma ket1ka dikata mahu dih4ntar pul4ng ke rumah.

Justeru, orang ramai yang mempvnyai maklvmat mengenai kanak-kanak berkenaan boleh menghubungi Peg4wai Peny1asat Jen4yah, Inspektor Mohd Faeez Norzah di talian 013-2773407 atau mana-mana bal4i p0lis berh4mpiran.

Sumber : Harian Metro & Yantiocthavia Yiplaila

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Yang Subscribers Channel Admin. Admin Doakan Dimurahkan Rezeki Selalu. Aamiin. TQ (^_^)