[ᴠɪᴅᴇᴏ] ʟᴇᴋᴀ ɪꜱɪ ᴍɪɴʏᴀᴋ, ᴡᴀɴɪᴛᴀ ᴛᴇʀᴋᴇᴊᴜᴛ ʟᴇᴘᴀꜱ ᴋᴇʀᴇᴛᴀ ᴅɪʟᴀʀɪᴋᴀɴ ꜱᴇᴏʀᴀɴɢ ʟᴇʟᴀᴋɪ

Kerana Lek4 Isi Minyak, Wanita Terk3jut Lepas Kereta Dil4rikan Seorang Lelaki [VIDEO] | Sejak akh1r-akh1r ini, semakin banyak kej4dian romp4kan dan kecvrian yang telah berlaku dalam kalangan masy4rakat terutamanya di stesen minyak. Tind4kan ber4ni ind1vidu tidak bertanggvngjawab itu bukan sahaja boleh mengvgat kesel4matan, sil4p-silap boleh menyeb4bkan harta benda kita turvt terg4dai.

Kej4dian berlaku di stesen minyak, Temerloh Pahang…individu semp4t cover kepala dengan hoodies

Menerusi Facebook Info Roadblock JPJ/Polis, seorang wanita berhad4pan dengan det1k cem4s apabila keretanya telah dil4rikan oleh seorang pengvnjung lelaki di sana. Kejadian pagi semalam berlaku di salah sebuah stesen pam minyak yang terlet4k di Kg. Megat Segama, Temerloh Pahang. Individu berkenaan pada mula dilih4t mel4ngkah perl4han ke arah kenderaan berwarna kuning itu sebelum menvtup kepalanya dengan hoodies yang dip4kai seolah-olah engg4n muk4nya dilihat.

Rakaman CCTV kes berlaku pagi semalam kecurian sebuah kereta ketika isi minyak di Stesen Minyak Petron Kg Megat Segama bersebelehan Taman Sri Semantan Batu 3 Temerloh Pahang..#inforoadblock

Posted by Info Roadblock JPJ/POLIS on Isnin, 28 September 2020

Lambat sedar ada orang masvk kereta…wanita hanya semp4t peg4ng pintu sebelum terg0lek

Apabila mend4pati enjinnya mas1h hidup, ind1vidu terb4bit melvru masuk ke kenderaan itu sebelum bergerak mem3cut tingg4lkan lok4si tersebut. Gara-gara lamb4t menyedari keh4diran lelaki berkenaan, pemiliknya dilihat hanya semp4t memegang pintu kereta sahaja sebelum terg0lek. Dalam pada itu, situ4si ini turvt disaks1kan sendiri oleh beberapa orang aw4m yang berada di temp4t kej4dian.

Sumber: Facebook Info Roadblock JPJ/POLIS, Twitter Mohd Redzuan Abdul Manap

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Yang Subscribers Channel Admin. Admin Doakan Dimurahkan Rezeki Selalu. Aamiin. TQ (^_^)