0rder Lingerie Ni̷at Nak Tackle Balik Suami, Wanita P̷asrah Dit̷alak Sebab S̷elekeh

0rder Lingerie Ni4t Nak Tackle Balik Suami, Wanita P4srah Dit4lak Sebab S*lekeh | Dalam pada kesibukan mengurvskan rumah t4ngga, adakalanya para isteri tidak semp4t untuk berhias lebih-lebih lagi jika mempunyai anak kecil. Akan tetapi, tidak s4lah jika isteri kek4l menjaga pen4mpilan kerana ia juga menjaga ‘pengik4t’ kasih sayang suami. Mungkin nampak tidak serius, n4mun jika perkara as4s ini diabaikan pasti akan mengund4ng kepada mas4lah lain.

Order lingerie niat nak tackle suami, tapi tiba-tiba suruh sedek4hkan saja

Terp4nggil mengenai hal itu, pengguna Twitter bernama @daliajepp tampil berk0ngsi kisah rumah t4ngga yang dialami 0leh salah seorang pel4nggannya. Awalnya, wanita berkenaan telah membuat pemb4yaran untuk membeli sehelai baju tidur jenis ‘lingerie‘ tetapi minta untuk dit4ngguhkan dahulu. Walau bagaimanapun, dia sec4ra tiiba-tiiba menuk4r fik!ran dan meminta untuk sedek4hkan sahaja pak4ian tersebut kepada orang lain.

Dij4tuhkan t4lak sebelum semp4t nak betulkan kekur4ngan diri.. Saya sel3keh & tak pandai l4yan suami

Meng4kui dirinya agak sel3keh selain tidak pandai mel4yan suami, wanita berkenaan nek4d untuk b4ngkit sekali gu.s memik4t semula h4ti lelaki berkenaan. N4mun, semuanya sudah terl4mbat apabila dia akh!rnya dij4tuhkan t4lak sebelum semp4t membetulkan kekur4ngannya.

Pakailah cantik-cantik & l4yan suami.. Kalau m4lu, ada perempuan lain akan t0long l4yankan

Dalam pada itu, wanita berkenaan tvrut menyar4nkan para isteri agar ikhlas dalam memberi lay4nan kepada suami sekali gu.s menitikber4tkan s0al pen4mpilan. Jika tidak, besar kemungkinan akan ada ‘perempuan lain’ yang meng4mbil alih dan mengisi ruang4n tersebut.

Sumber : Twitter daliajepp, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini