14 Tempat Cuti Sekolah Parents Kena Bawa Anak, Memang Murah & Berbaloi!



Cuti sekolah kembali lagi! Ibu bapa sudah pastinya berhajat mahu meluangkan masa dan pergi bercuti. Jadi kami nak kongsikan 14 tempat menarik yang wajib kena pergi dan harganya sudah pasti murah serta berbaloi! Cepat, jangan lepaskan peluang ini…

14 TEMPAT CUTI SEKOLAH PARENTS KENA BAWA ANAK
Cuti sekolah ni jom bawa anak jalan-jalan. Apa salahnya sekali sekala beli jiwa kan. Kesian mereka terperap dekat rumah. Minggu depan dah masuk sekolah balik. Mesti mereka happy dapat jalan-jalan macam ni.

1. WET WORLD SHAH ALA

2. KL TOWER MINI ZOO
3. KL UPSIDE DOWN HOUSe
4. MINES CRUISE
5. BANGI WONDERLAND
6. SUNWAY LAGOON
7. DESARU WATERPARK
8. LOST WORLD OF TAMBUN
9. ESCAPE PENANG
10. LEGOLAND
11. AQUARIA KLCC
12. KIDZANIa
13. ESCAPE PARK
14. G2G ANIMAL GARDEN
Tiket murah dekat sini je siap boleh open date.

Sumber: Jaja Jj

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post