4 Tahun T̷anggung M̷akwe Sambung Degree, Pem̷andu L0ri SEDlH Iam̷aran Dit0Iak Family

Selama 4 Tahun Tnggung Mkwe Sambung Degree, Pem4ndu L0ri SEDllH Iam4ran Dit0Iak Family | Bila tdak bekerja dalam sekt0r ker4jaan, ramai yang mem4ndang kon0nnya sese0rang lelaki itu tidak mempunyai maasa depannn. Meskipun suk4r dipercayai, n4mun kiiisah seorang pemuda ini mungkin b4kal menguuusik em0si anda. Hanya kerana bekerja sebagai pemandu l0ri biasa, siapa s4ngka j0dohnya bersama si cinta haati t4mat begitu sahaja.

4 tahun susah payah tanggung tem4n wanita sambung degree sampai habis

Pemuda yang engg4n dikenali namanya itu sempat berk0ngsi kisah sed1hnya apabila sudah 4 tahun bercinta dengan seorang g4dis tapi terpksa berp1sah. Malah sepanjang bek4s teman wanitanya itu meny4mbung degree di sebuah universiti aw4m, lelaki itulah yang sering men4nggung segala perbelanjaannya.

Bila ajak nik4h kena t0Iak sebab cuma kerja pandu l0ri

Saat sudah bersedia meI4mar, siapa s4ngka h4srat itu dit0Iak oleh g4dis tersebut dan juga keluarga dengan al4san dia hanya seorang pemandu l0ri. Tambahan pula, bek4s teman wanitanya itu sudah pun berj4ya bergelar seorang guuuru manakala buah h4ti barunya pula bertug4s di sebuah pusat perub4tan di Kuala Lumpur.

Siap buat dua kerja, pandu l0ri belah siang dan jual burger waktu malam

Mengen4ngkan segala peng0rbanan yang sudah dibuat selama ini, lelaki berkenaan begitu terkiI4n kerana mer4sakan dirinya ib4rat dikh1anati begitu sahaja. Walaupun p4srah dengan apa yang berlaku, dia mengakui kej4dian itu turut memberi kes4n mend4lam kepadanya.

Sumber: Facebook Zikry Adam via Group Gabungan Anak Terengganu

Kredit: ES

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini