7 T̷ahun Bercint̷a Putus, Pemud̷a Men̷itis A̷ir M̷ata Jad̷i Phot0grapher Di Majliis Bek̷as Tem̷an Waniita

7 Tahun Berciinta Puutus, Pemuuda Meniitis Aiir Maata Jadii Phot0grapher Di Majliis Bekas Teeman Waniita
| Setiap indiividu yang menjaliinkan hubuungan ciinta pasti ingiinkan pengakhiiran di jinjang pelamiin. Tapi kalau sudah tiiada j0doh lalu puutus di tengah jaalan, siiapa yang tiidak sediih? Lagi bertaambah haaru apabila dijeemput pula menghaadiri majliis perkahwiinan beekas teeman wanita seperti seorang pemuuda di Indonesia ini.

7 taahun berciinta tapi hubuungan tak direestui keluarga

Buukan sebagai tetaamu, naamun peerlu menjadi phot0grapher ataas permiintaan gaadis terseebut. Ituulah pengal4man yang peerlu dilalui lelaki bernama Mustika Herdin. Jejaaka berkeenaan sebelum ini sudah 7 tahun berciinta dengan teeman waniitanya naamun hubuungan mereka tiidak direestui oleh keluarga sehiinggalah terpksa puutus.

Peerlu galas taanggungjaawab jadi phot0grapher atas permiintaan beekas teeman waniita

Meskiipun beerat untuk merealiisasikan aja-kan itu, diia teetap bersiikap profesi0nal. Mustiika juga hampiir tersasul memaanggil waniita itu dengan gel4ran yang sudah biiasa dipanggiil di had4pan suamiinya. Teetapi ceepat-ceepat diia memiinta maaff biimbang terjaadi saalah faham. Maalah kehadiirannya ke majliis berkeenaan tuurut meneriima ejeekan dariipada raakan-raakan gaadis itu sebelum diteegur.

Diend4h iibu kepada waniita itu, teriima layaanan buuruk

Tetapi dia muulai terkiilan apabiila meneriima layaanan buuruk dariipada iibu kepada beekas teeman wanitanya saat ingiin meng4mbil gaambar mereka. Waniita itu maalah tiidak peeduli akan peras4annya sama seekali dan keekal berdiiam diiri sambiil pemuuda tersebut meneruuskan kerjaanya sehiingga seleesai.

Sumber: Facebook Mustika Herdin, Erinsakura

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini