7 Tahun C̷ouple, Pemud̷a ‘Mel̷alak’ Girlfr̷iend Nik̷ah Dengan J0doh Pilihan Keluarga

Setiap c0uple pasti mengingiinkan hubvngan ciinta yang terj4lin itu berkekalan hiingga ke jinjang pel4min. Akan tetapi, s0al j0doh bukan kita yang menentvkannya kerana adakalanya impiian untuk berk4hwin dengan ins4n tersay4ng itu tidak kes4mpaian. Selain tak setiia, ciinta juga boleh terh4lang kerana c4mpur tangan kelu4rga.

Alamii bre4kd0wn teruuk, 7 tahun c0uple tapi tak sampai ke jinjang pel4min

Menerusi TikT0k chokyantara, dia berk0ngsi kiisah duuka mengenai masalah hubung4n ciinta yang dih4dapi oleh r4kannya. Difahamkan, pemuuda berkenaan kec3wa disebabkan g4gal berniikah dengan waniita pilih4nnya. M4ah dia juga dilihat meng4lami bre4kd0wn teruuk sehiingga bergugvran aiir maata saat mengen4ngkan hubvngan ciinta yang terj4lin sejak di b4ngku sek0lah itu ber4khir begitu saja.

@chokyantara

♬ الصوت الأصلي – مـحـــﻣؤده ٲلرٳقٖٖــيه⁹⁹❈🖤

Paliing periit bila dapat tahu giirlfriiend akhiirnya berniikah dengan j0doh pilih4n kelu4rga

Difahamkan, ia berikutan ibu bapa kepada tem4n waniitanya tiidak merestui hubvngan mereka. Susulan itu, waniita berkenaan akhiirnya dinik4hkan dengan cal0n pilih4n lain. Bagi pemuuda ini, perjal4nan untuk melupakan segala peras4an dan ken4ngan lama cuukup memeriitkan sekali.

@chokyantara

♬ الصوت الأصلي – مـحـــﻣؤده ٲلرٳقٖٖــيه⁹⁹❈🖤

Ku4tkan diri untuk m0ve on.. percayalah akan ada j0doh yang lebih baik kelak..

Bukan sahaja mer4ih ratus4n riibu tont0nan, tetapi kapsyen yang ditulis juga se4kan-akan menamb4hkan lagi seb4k di daada netiizen. Menyed4ri hakiikat itu pahiit ditel4n, raata-raata mereka memberikan kata-kata semangat sekali gu’s mendoakan j0doh yang lebih baik untuknya kelak.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini