Abang Meny4mar Jadi Lelaki & Tackle Adiik Sendiiri, Bila Dah Sayaang Teerus Tnggal

Abang Meny4mar Jadi Lelaki & Tackle Adiik Sendiiri, Bila Dah Sayaang Teerus Tnggal | Hubuungan adiik beradiik memang tak dapat dipiiisahkan. Walaupun seriiing berteekak muulut, kata orang air yang diciiincang tak akan putuuus. Pergaduuuhan atau gur4uan k4sar yang seriing berlaku sebenarnya lebih merap4tkan lagi silaturrahim sesama adiik beradiik. N4mun apa yang dil4kukan oleh se0rang abang ini memang cuukup ‘lain m4cam’. Gur4uan yang dil4kukan ny4ta mer0bek em0si adiik perempuannya sendiiri.

Meny4mar jadi lelaaki hands0me ajakk adiik c0uple

Aw4lnya, pemuda ini telah berk0ngsi sebuah tweet tent4ng “perk4ra n4kal yang pernah dil4kukan kepada adiik-beradiik”. Ketiika itulah dia mended4hkan bahawa pernah meny4mar seb4gai seorang lelaki yang bernama Fahmi dan berciiinta dengan adiiiknya sendiiri. Meskipun sudah memutuuuskan hubuuungan, seh!ngga kiiini gaadis berkenaan tiidak tahu l4tar bel4kang sebenar jejaka terb4bit. N4mun setelah sekian l4ma, dia telah menjuuumpai tweet berkenaan dan akhiiirnya semua kiiisah terb0ngkar.

Baik kau juuujur…Fahmi tu selama ni kau ke?

Seeedar bahawa diriiinya sudah dipermaiiin-maiiinkan sebegiitu sekaali, nampaknya gaadis ini beenar-beenar maalu dan sangat keceeewa dengan pr4nk yang dil4kukan oleh abangnya sendiri. Meskipun berkaali-kaali memiinta maaaf, dia suukar untuk meluuupakan segaalanya memand4ngkan suudah banyak melu4hkan per4saan tent4ng hubuuungan tersebut sebelum ini. Walhal taaanpa disedaaari, Fahmi dan abangnya adaalah 2 indiiividu yang sama. Setelah dit4nya, rup4nya si abang masih menyiiimpan raasa geeeram ataas satu tr4gedi su4tu ketiiika dahulu.

Sumber : Twitter Amirulharazz. Erinsakura

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini