Aj4l Bers4lin Di Rumah Sebab Suami Tak Bagi – Sekurangnya Isteri Saya Syahid

SAYU Aj4l Bers4lin Di Rumah Sebab Suami Tak Bagi – Sekurangnya Isteri Saya Syahid | Mel4hirkan cahaya mata tak dinafikan antara detik yang paling mendeb4rkan bagi setiap wanita meng4ndung. Bukan sahaja merasai keperitan yang tak terhingga, bahkan ny4wa si ibu dan anak boleh berdepan pelbagai ris1ko sekali gus din4sihati agar berjvmpa pakar perubatan. Namun apa yang dikes4lkan, masih terdapat sesetengah masy4rakat yang tidak mengambil berat terhadap perkara tersebut.

Ny4wa seorang ibu mel4yang bers4lin di rumah…punc4nya suami tak bagi bers4lin di pusat pervbatan

Menerusi luah4n seorang ahli pervbatan di Facebook, seor4ng ibu yang disif4tkan suka ters3nyum gag4l disel4matkan apabila bers4lin di rumah. Apa yang meny3dihkan adalah ia terjadi bukan sebab kecem4san, sebaliknya si suami sendiri tak memb3narkan isteri bers4lin di pusat perubatan. Individu berken4an tvrut meng4kui runsing menyi4pkan lap0ran insid3n tersebut serta berikhtiar cara terbaik bagi meng4tasi masalah sedimikian pada masa akan datang.

“Sekurang-kurangnya isteri saya sy4hid”…Bapa mentua pun tvrut kec3wa & meny3sal

Ketika ditemvramah semula, lelaki tersebut mal4h cuma meny4takan bahawa dia reda isterinya p3rgi dalam keadaan ‘sy4hid’. Selain peg4wai kesihatan ters3but, kekec3waan juga jelas tergambar pada waj4h bapa mentuanya saat mendengar keny4taan berikut. Mana tidaknya, anak perempuan yang diasvh rapi sejak kecil telah diperl4kukan sebegitu oleh suaminya.

Semoga syvrga buat si isteri…Namun suami juga pasti ditanya apa yang tel4h dilakvkan terh4dap ‘amanahnya’

Di hujvng coretannya, individu ini berh4rap agar masy4rakat boleh meng4mbil peng4jaran daripada kisah suami isteri terb4bit. Hal ini kerana ketua kelvarga tetap akan dis0al tent4ng s3tiap am4nah yang dipert4nggungjawabkan kelak.

Sumber: FB Alifnunwau Nymous

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini