Aj4l Di L0mbong Bijih Timah, Isteri Ded4h Gelagat Pelik Suami Sebelum Kej4dian

PILU Aj4l Di L0mbong Bijih Timah, Isteri Ded4h Gelagat Pelik Suami Sebelum Kej4dian | Baru-baru ini, tular tentang seorang lelaki yang hilang ketika melakukan kerja mendulang bijih timah di sekitar Batu Kurau, Perak. Individu yang bernama Mohd Zakaria Yahaya akhirnya ditemui tid4k berny4w4 dengan keadaa4n yang membongkok di sebalik runtuh4n sedalam 5 meter tanah pada tengah malam tadi.

Asalnya suami seorang yang baran…Tak pernah tengok Allahyarham manja & lembut begitu

Menerusi portal Harian Metro, isterinya tidak menyangka gelagat yang ditunjukkan oleh lelaki itu merupakan petanda dia akan pergi buat selama-lamanya. Menurut Nur Aqila Mat, suaminya berubah menjadi individu yang sangat lembut dan manja meskipun hakikat sebenar dirinya agak baran. Selain itu, Allahyarham Mohd Zakaria sempat memberikan kucupan terakhir sebelum keluar bekerja.

Mula risau apabila tak nampak kelib4t suami…Telah tepat apabila Allahyarham ditemvi aj4l di situ

Wanita berusia 28 tahun itu menyatak4n lelaki berkenaan melakukan kerja sampingan tersebut untuk menampung perbelanjaan keluarga. Dalam pada itu, dia mula cem4s apabila menyedari kelibat suaminya tidak kelihatan meskipun malam telah tiba. Sejurus itu, Nur Aqila telah meminta salah seorang anak untuk mencari Mohd Zakaria di kawasan perlombongan tersebut. Namun, telahannya tepat selepas Allahyarham ditemui tidak berny4w4 di sebalik runtvhan berkenaan.

Sumber: Portal Harian Metro

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Sosial Media!!
Facebook – Madara Army
Youtube channel – Madara Amry