Aj4l Kerana Tergel1ncir Ketika Hiking, Rakan Ded4h Per4ngai Seb3nar Allahy4rham

SAYU Aj4l Kerana Tergel1ncir Ketika Hiking, Rakan Ded4h Per4ngai Seb3nar Allahy4rham | Sekitar pagi semalam, seorang pelajar bernama Abdullah Ammar telah menemvi ajvl apabila tergel1ncir di atas batu ketika sedang melakvkan aktiviti hiking di Air Terjun Lata Medang, Kuala Kubu Bharu. Panggilan kecemvsan diterimv oleh pihak pasukan penyelvmat pada jam 10 pagi dan dan pendakian ke lokvsi kejvdian telah mengvmbil masa sekitar 2 jam.

Seorang yang peramah & bijak memimpin sebagai bekas ketua pengawas

Menerusi Twitter, Amrin yang merupakan salah seorang rakan kepada pelajar berkenaan memohon orang ramai untuk mendoakan agar r0h Abdullah Ammar dicucuri rahmat. Menurut lelaki ini, sahabatnya itu merupakan seorang yang peramah, bijak memimpin serta amanah sebagai seorang bekas ketua pengawas dan murid.

Selalu bagi semangat untuk buat business, rajin beri tunjuk ajar ketika buat projek khas

Selain itu, Amrin turut mendedahkan bahawa rakannya itulah yang memberikan semangat untuk membuat business kecil ketika di bangku sekolah. Allahyarham Abdullah turut dikatakan banyak memberikan bantuan dan tunjuk ajar ketika projek khas di sekolah.

Masuk teater bersama hingga peringkat negeri, dedikasikan filem pendek untuk guru

Lelaki ini turut berkongsi beberapa gambar saat di bangku sekolah bersama rakannya itu. Antaranya adalah ketika mereka memasuki pertandingan teater sehingga memasuki peringkat negeri. Allahy4rham turut memberikan sumbangan kepada sekolah dengan membuat filem pendek sempena Hari Guru yang bertajuk ‘Erti Sebuah Pengorb4nan’.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber: Twitter merin, FB Sinar Harian