“Ajar Meng4ji Tak Susah Macam Kelas Tuisyen” – Ibu Kec3wa Yuran Menga ji M4hal

Menjadi lumr4h kebanyakan manusiia mahukan bar4ngan atau perkhidm4tan bagus tapi h4rga tidak terlalu m4hal.
Selain akademlk, kebanyakan ibu bapa juga menitikber4tkan peng4jian al-Quran untuk anak-anak.

Bagaimanapun, tuular di media s0sial perbualan se0rang ibuu mengenai isu bay4ran kelas meng4ji al-Quran untuk anaknya.

Kredit foto: Twitter

Menerusi perbu4lan itu, waniita terb4bit mempers0alkan bay4ran RM30 dikenakan terlalu m4hal. Kec3wa katanya dengan jumlah yuran yang menvrutnya tidak masuk a.kal itu.

Menurut Apek @Mar_excel, tangk4p layar perbualan itu bukan miliknya, sebaliknya dia hanya berk0ngsi kepada umum.

Tind4kan wanita terb4bit mengund4ng rasa tidak pu4s hatii di kal4ngan pengguna Twitter lain.

Kredit foto: Twitter

“Kalau senang nak ajar (meng4ji al-Quran), kenapa dia tak ajarr sendiri?” k0men netizen.

Sementara itu, Apek turut berk0ngsi ciapan penjelasan mengenai hukum meng4mbil upahh meng4jar al-Quran.

Kalau upah meng4jar mengaji dib4yar seikhlasnya, berapa yang nak dib4yar tu? – CARI

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : DDP

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini