Alhamdulillah..Berkat lsteri Merawat T4k Prnah Jemu Terl4ntar Dulu..Kini Suam1 Trcinta Siap Boleh Masak Lagi

Di sebalik kejayaan seorang suami, bak kata orang ada seorang isteri yang tidak jemu memberi sokongan, dorongan dan juga kesetiaan. Walupun suaminya itu berjaya untuk berdiri di kaki sendiri setelah berlaku kemal4ngan yang membuatkan seseorang akan hilang semangat hidup.

Hati isteri yang mana tidak terkilan apabila suami yang disayangi dan dikasihi tidak mengenali dirinya beberapa ketika setelah kemalangan yang membabitkan dirinya pada tahun 2017. Kemal4ngan itu menyebabkan suaminya mendapat amnes1a iaitu tidak mengingati sesiapa selepas kemal4ngan.

Namun begitu berkat doa dan kesabaran yang ditunjukkan oleh Siti Rohayu, suaminya kini iaitu Muhammmad Ridhwan Mohd Zaki boleh berinteraksi dengan normal dan juga boleh menjaga dirinya sendiri seperti memasak pelbagai lauk pauk dan juga mengemas rumah.

Menerusi perkongsiannya dalam sebuah video yang telah dimuatnaik di laman aplikasi Tik Tok yang memaparkan suaminya itu sedang menyiapkan ramuan untuk memasak di dapur. Walaupun tergolong dalam golongan kelainan upaya (0KU) tetapi suaminya itu belajar berdikari sendiri.

Video:

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen yang turut kagum dengan suaminya itu dan turut mendoakan semoga rumah tangga yang dibina mereka berkekalan dan bahagia hendaknya.

Komen Netizen:

Sumber: Tiktok sitirohayu303, sinarviral

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini