Allahu Baru Seminggu Suami ‘Perg!’, Wanita Terk!lan Mentua Rem0ve Dari Group Keluarga

Allahu Baru Seminggu Suami ‘Perg!’, Wanita Terk!lan Mentua Rem0ve Dari Group Keluarga | Ac4p kali kita dided4hkan dengan kis4h mal4ng menimpa bAlu yang baru sahaja diuji dengan pemerg1an suami. Lebih menyed1hkan lagi apabila berlaku juga pl0t ‘dr4ma’ perebvtan h4rta pus4ka peningg4lan Allahy4rham meskipun tan4h kubvrnya masih lagi mera-h. Tidak ketingg4lan Akht4r Syamir turvt berk0ngsi kis4h yang ny4ta membuka m4ta ramai.

Baru seminggu suami ‘perg1’, isteri dah dibu4ng group kelu4rga mentua..

Bay4ngkan baru seminggu diuji dengan pemerg1an suami tercinta, si isteri yang masih dalam temp0h iddah terp4ksa menel4n hak1kat p4hit apabila dikelu4rkan dari pada group WhatsApp kelu4rga mentua. Akui terk!lan dengan tind4kan tersebut, namun wanita berkenaan terp4ksa akur betapa cep4tnya kelu4rga suami menggangg4pnya tak kur4ng seperti ‘0rang lu4r’.

BAlu diabai mungkin seb4b suami tak banyak h4rta, tapi mereka lupa tanggungj4wab terh4dap anak Allahy4rham

Hal ini kemungk1nan, hubung4n bAlu bersama keluarga berkenaan hanyalah s4h sem4sa hay4t si suami masih ada. Atau mungkin Allahy4rham tidak mempunyai banyak h4rta, jika tidak pasti layan4nnya sangat berbezA. Pun begitu, terny4ta mereka lupa akan tanggungj4wab yang masih terik4t terh4dap an4k-an4k Allahy4rham.

Jangan putvskan hubung4n & sentiasa angg4p suami atau isteri adik-beradik sebah4gian daripada keluarga

Ikt!bar daripada kis4h terb4bit, Akthar menyar4nkan keluarga mentua agar sent1asa mengh4rgai peng0rbanan men4ntu. Selain itu, ikhlas dalam memberi lay4nan kepada isteri mahupun suami kepada adik-beradik kerana mereka juga sebah4gian bes4r daripada keluarga.

Sumber : Facebook Akhtar Syamir, Kisah Dun!a

Baca Juga Artikel Mnarik: Dic4but Ny4wa Sɛbelum Ke T4li G4ntung, B4nduan Ini Pernah Mɛnggemp4rkan Malaysia SuAtu Ketlka Dahulu

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini