Allahu DibeI4sah Pakcik 0_KU G4ra-g4ra Teg0r Tak Boleh Bawa Masuk Mot0r? [VIDEO]

Allahu DibeI4sah Pakcik 0_KU G4ra-g4ra Teg0r Tak Boleh Bawa Masuk Mot0r? [VIDEO] | Sekarang ni nak saI4hkan siapa?

B4ru-baru ni, se0rang netizen tel4h memuat n4ik video ke Tw1tter menunjvkkan seorang p4kcik berb4ngsa cin4 telah dipuk0I dan dibel4sah ter0k oleh se0rang lelaki.

Menvrut netzen yang menggun4kan nama Rara ini, ins1den yang berIaku di Taman Rekre4si Band4r Baru Sungai Buloh ini bermula apabila p4kcik yang sed4ng bers3nam di taman itu meneg0r lelaki tersebut ker4na memb4wa masuk m0tor ke dalam tam4n itu.

“Uncle tu pun teg0r la kat sini tak boleh bawa m4suk m0to. Terus mam4t tu mengam0k m4ki, tumb0k uncle tu, sampai baju k0yak, then ambil r4nting puk0l lagi uncle tu.”

Dalam video yang dimuat n4ik ni, korang boleh teng0k sendiri p4kcik tersebut ter0k dipuk0l h1ngga baju yang dipak4inya koy4k ter0k dan berd4rah-d4rah. Manakala ada lagi dua orang lelaki di temp4t tersebut cuba meIer4ikan pergel0tan tersebut

Lelaki tersebut ada k4d 0_KU.

Menvrut suami Rara, lelaki tersebut tingg4l di tam4n berdek4tan dengan rumahnya dan merup4kan se0rang 0KU. Pendvduk di sana turvt menges4hkan yang lelaki ini memang boleh meng4m0k tib4-tiba wal4upun tengah minum dek4t kedai makan s0rang-sorang.

Pun begitu, Rara men4mbah yang p4kcik tersebut tak mahu membuat lap0ran p0lis ke atas lelaki yang memuk0lnya itu kerana tak nak panj4ngkan cer1ta. Allah ba1knyaaa…

Saya har4p penjaga boleh kaw4I dia. Seb4b kita tak tahu akan dtg apa lagi dia b0leh buat. Ye la dia kan tak w4ras. Moga uncle tu cep4t sih4t. Hari ni tak namp4k dia jogg1ng. Selalu dia akan jogg1ng p4gi dan pet4ng.

Semoga pakcik tersebut diberikan kesembvhan…

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini