Allahu Dr Fadzilah Kamsah Sedang 0perate mata, m0hon doa semua

Allahu Dr Fadzilah Kamsah Sedang 0perate mata, m0hon doa semua | Pakar motivasi terkenal, Datuk Dr Mohd Fadzilah Kamsah menjalani pembed4han mata sebelah kanannya di Hospital Selayang, Selangor pagi ini.

Menerusi sekeping gambar di Facebook rasmi miliknya, kapsyen posting berkenaan mem0hon jasa baik warganet mendoakan beliau agar proses pembed4han berjalan dengan lancar.

Tok Abah nak tidur, selepas di ziarahi 5 org Doktor drp Unit Kecemasan & Trauma Hosp Selayang. In syaa Allah akan di operate mata kanan esok jam 8.30 pagi. Mohon doa shbt2 FB yg di kasihi. Moga semuanya selamat. Aamiin.

Tok Abah nama panggilan nak tidur, selepas diziarahi lima doktor Unit Kecemasan & Trauma Hospital Selayang.
“InsyaAllah akan melakukan pembed4han mata kanan esok jam 8.30 pagi. M0hon doa sahabat2 FB yang dikasihi. Moga semuanya selamat. Aamiin,” tulis admin posting berkenaan.

Walau bagaimanapun, penceramah berusia 69 tahun itu tidak berkongsi lebih lanjut mengenai kesihatan mata dan punca yang dialami.

Posting tersebut menerima 104,000 tanda suka dan 18,000 komen netizen dimana rata-rata menitipkan doa supaya dipermudahkan segala rawatan dan diberikan kesembuhan oleh Allah SWT.

Semoga diberi kesembuhan

Dilindungi & dipermudahkan

Pakar2 mata di hospital tu memang cekap!

Terdahulu, sebuah lagi p0sting turut dikongsi pada Februari lalu yang memaparkan beliau sedang berehat di atas katil hospital selepas selesai melakukan pembed4han mata.

Posting 6 bulan lalu

Sumber : Mohd Fadzilah Kamsah, OMM

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Sosial Media!!
Facebook – Madara Army
Youtube channel – Madara Amry