Allahu Tak dibenar solat dlm masjid, ustaz dan 4 anaknya solat di laman masjid

Allahu Tak dibenar solat dlm masjid, ustaz dan 4 anaknya solat di laman masjid | Semalam ke Alamanda Putrajaya, bawak hero 4 orang ni sekali jalan jalan… Kemudian gerak ke Masjid Besi Putrajaya nak solat Asar..Tak tahu pulak kanak-kanak bawah 12 tahun tak diben4rkan masuk walaupun pakai mask, bawak sej4dah..

Tak mengapa, dengan berhemah ostad minta security nak masuk toilet je sebab hero 4 orang ni nak buang air… Alhamdulillah dapat gi toilet, tunaikan hajat dan berwuduk. kami dirikan solat dekat luar je pun ok tak da orang h4lau..

Cuma ostad terpaku nak jawab bila hero hero ni tanya, kenapa shoping mall boleh masuk? Masjid tak boleh?

Jeng… kita selalu ajar anak anak kita masjid tempat turun RAHMAT tempat paling Allah cinta… Mall, shoping complex, pasar tempat Allah paling benc1..

# solat yang paling khusyuk,adalah ketika tak dibenarkan masuk Masjid🤣
Sumber : Hatta Azad Khan Madani