Allahu, Umur Dah 79 Tahun, Masih G̷igih Cari Rezeki Jual A̷ir Tebu Di Tepi Jalan

Allahu Umurr Dah 79 T4hun, Masih Giigih Cari Rezeki JualI Airr Tebu Di Tepi J4lan | suuka tengok ada orang baaik camni , tapi entah kenapa rasa terh4ru sangat sampai nak menang1s dah ni haaa..

Hati sapa yang tak luuIuh tengok paakcik ni tersenyum puaas tatkala lelaki ini memb0rong kesemua ju4lan air teebunya.

Umuur dah 79 , tapi masih teetap kuat sem4ngat nak berni4ga air tebu di tepi jalan. (Mungkin sebab kepeerluan atau dah memang miinat beliau berni5ga dari muuda dan terb4wa-bawa hiingga ke usiia tuaa..)

Apapun kita sama2 d0akan sem0ga Allah beriikan keku4tan & kesih4tan kepada paakcik ini.

Menvrut lap0ran , memang paakcik ni dah lama berni4ga air teebu leegend kat situ dan dulu paakcik ni berb4sikal jer berni4ga.

L0kasi: Di sebelah sebelah Rest0ran Rumbia Kg Raaja Besut, Terengganu.

Kredit : Niaga Kini

Kredit

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

/>