Allahu Wanita Tabah Iringi Suami Bernikah Kali Kedua-“Officially Akak Dapat Adik Baru”

Allahu Wanita Tabah Iringi Suami Bernikah Kali Kedua-“Officially Akak Dapat Adik Baru” | Bercakap tentang topik polig4mi, ia memang perk4ra yang sedikit sens1tif untuk dibinc4ngkan khususnya bagi gol0ngan wanita. Namun begitu, masih ada yang mampu menerima t4kdir mereka dengan hati terbuka tatkala perlu berk0ngsi kasih dengan wanita lain. Real1ti itu dapat disaks1kan sendiri melalui pended4han wanita bernama Puan Shiela Rashid ini. Sejak semalam di Facebook, dia bahagia berk0ngsikan sedikit perjalanan majlis pernik4han kedua suaminya sendiri.

Menyelak idea memik1rkan pakaian sesuai untuk dia

Tatkala orang lain mungkin sudah men4ngis atau men4fikan ketentuan Ilahi itu, wanita ini kelih4tan begitu bah4gia dengan rumah t4ngga baru suaminya. Daripada persiapan busana kahwin sehinggalah ke majlis bertandang, dia seikhlas hati meng1ringi ‘Encik Suami’ di sisi. Dapat dilihat menerusi perbualan WhatsApp bersama but1k pengurusan baju pengantin lelaki, dia meng4kui ag4k cer3wet kerana mahvkan hasil akh1r yang sempvrna.

Terima kasih atas keb4ikan…Dinda do4kan semoga kanda sentiasa sih4t

Bagai pinang dib3lah dua, mempelai baru berkenaan kelih4tan sangat secocok dan ketiga-tiga mereka tamp4k bahagia dia hari berm4kna tersebut. Selain menguc4pkan Selamat Pengantin Baru, dia juga berdoa ag4r ketab4han hatinya terus diperku4tkan. Tidak ket1nggalan, wanita yang manis dengan baju kurung biru lembut itu sempat bersel0roh kononnya mendapat ‘Adik Baru’ selepas 5 tahun.

Sumber : Facebook Shiela Rashid