Ayah ‘Perg̷i’ Ak̷ibat C0vid-19, Anak Terk̷ilan Tak Dapat D̷akap Buat Kali Terakh̷ir

SAYU Ayah ‘Perg!’ Ak!bat C0vid-19, Anak Terkil4n Tak Dapat D4kap Buat Kali Ter4khir | Setiap 0rang p4stinya merasa sed!h apabila mend4pat tahu ahli keluarga atau ibu bapa dij4ngkiti C0vid-19, lebih-lebih lagi tatkala rek0d p0sitif w4bak tersebut masih tinggi saban hari. Di laman Twitter, seorang g4dis telah melu4hkan rasa terk!lan tak dapat melihat atau bersama ayahnya buat kali ter4khir.

Kakak tak r4lat sangat…sebab Allah bagi pelu4ng jaga papa walaupun cuma seminggu…

Setelah sekian lama berju4ng, n4mun bapanya telah dijempvt Illahi ada Jumaat lepas. Walaupun terp4ksa men4nggung rindu sep4njang tempoh raw4tan, g4dis ini akui tidak begitu terl4mbat kerana masih diberi kesemp4tan untuk menjaga bapanya walaupun cuma seketika. Selain dapat mendengar suar4nya buat kali ter4khir, Aqila juga mem4klumkan yang dia pernah berm!mpi tentang Allahy4rham.

Akak nak sangat dak4p papa untuk kali ter4khir, tapi tak boleh…

H4sratnya untuk mend4kap bapa tercinta tidak kesamp4ian susulan S0P yang telah ditet4pkan. Justeru, video ter4khir bersama ayahnya sajalah yang menjadi pengub4t rindu g4dis ini. Aqila tvrut berj4nji akan tetap kuat deemi ibunya selain meng!kut segala nas!hat yang telah diberi sep4njang Allahy4rham masih berny4wa.

Papa pergi dengan ten4ng, papa seump4ma tidur je…

Walaupun hanya dapat melih4t dari jauh, n4mun g4dis ini menyif4tkan pemerg!an bapanya sangat ten4ng tak ubah seperti sed4ng tidur. Dia turut menguc4pkan terima kasih kepada semua pih4k yang mend0akan Allahy4rham.

Sumber : Twitter @aqilaawatif, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini