Azhan Rani Luah Rasa Kesal, Tular Remaja Kena Buli.

Tular satu rakaman video pendek yang memaparkan seorang remaja telah dipukul pada bahagian perutnya oleh pelajar lain, dipercayai berlaku di sebuah asrama lelaki sejak semalam.

Bukan sahaja meraih perhatian ramai, malah rakaman video tersebut turut mendapat perhatian di kalangan selebriti tanah air.

Pelakon Azhan Rani misalnya turut berkongsi pendapat berhubung rakaman terbabit seterusnya meluahkan rasa kesal terhadap apa yang berlaku.

“Aku nampak ni kat Twitter. Allahuakbar, aku pun pernah jadi budak asrama. Aku faham situasi budak kena ragging tu.

“Dan yang bajet hero, acah-acah ayahanda asrama tu pun aku paham. Lagi dasyat dia buli orang, dia akan rasa lagi famous, rasa hebat, dan makin tinggi darjat dia. Tu dia la yang rasa,” tulisnya pada ruangan kapsyen di Instagram.

Azhan atau nama sebenarnya Azhan Abdul Rani pada masa sama turut mengharapkan moga tiada kecederaan serius berlaku kepada mangsa buli terbabit.

“So aku open kat sini buat lauk sarapan jabatan netizen untuk letakkan kat mana darjat budak ajet2 hero bongok ni. Kot-kot la boleh buatkan mak abah diaorang hati berbunga2 bangga. mana la tau.

“P/s : semoga Allah pelihara adik baju merah tu. harap takde kecederaan serius.,” tulis Azhan lagi.

Meninjau pada ruangan komen, rata-rata menyatakan rasa tidak puas hati mereka.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

Foto: Instagram Azhan Rani

Sudah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Kongsi Halaman Media Porta< /a> l Ya.

Jom sertai group ni.. Khas untuk kami kongsikan resepi anda nanti.. InsyaAllah bermanfaat di sana.. TQ
Ingin Sertai –>
Klik Di Sini