B̷ayi C̷omel Dibu̷ang Ke Surau, Sekep̷ing Surat Dalam K̷otak Ded̷ah Cerit̷a Seben̷ar Buat Ramai Seb̷ak

Allahu B4yi C0mel Dibua4ng Ke Surau, Sekeplng Surat Dalam K0tak Ded4h Sebab Seben4r | Isu bu4ng b4yi di neg4ra ini kian menj4di-jadi h4mpir setiap hari. Kadangk4la, an4k kecil itu ditingg4lkan begitu sahaja tanpa seur4t benang pun. Walaupun namp4k seperti tidak berperikem4nusi4an, pastinya setiap ibu atau ayah kepada b4yi-b4yi tidak berd0sa ini mem1liki sebab tersend1ri mengapa mereka membu4ng zuri4t sendiri.

Lengk4p berpak4ian & sel1mut, b4by comel dit3mui dalam kot4k di surau

Menerusi Facebook, seorang wanita yang dikenali sebagai Nur Ucu telah berk0ngsi satu penemuan mengejvtkan sekitar pagi tadi. Se0rang b4yi comel yang lengk4p berpak4ian dan bersel1mut telah dit3mui dalam kot4k di Surau Sungai Kajang, B4tu Karang, Selangor.

Ada tersel1t sekeping sur4t, rupanya keluarga tak m4mpu nak jaga

Selain tisu bas4h, sekeping sur4t turvt ditemui dalam kotak tersebut yang mended4hkan sebab si kecil itu ditingg4lkan. Keluarga b4by berkenaan mem0hon m4af tidak dapat menjaga Muhammad Arif atas dasar kesemp1tan ek0nomi. Dalam pada itu, mereka juga menguc4pkan terima kasih jika ada pih4k yang s4nggup membes4rkan anak kecil terb4bit dengan baik.

Masih berper1kem4nusiaan, sem0ga dapat membesar jadi an4k yang soleh

Di ruangan komen, rata-rata netizen melu4hkan rasa syukur bahawa b4yi berkenaan dit3mui dalam kead4an sel4mat dan sihat. Di samping itu, mereka juga mem0hon orang ramai supaya memahami dan bers4ngka baik dengan keadaan terdes4k yang dial4mi keluarga an4k kecil terb4bit sehingga terp4ksa berbuat sedem1kian.

Sumber: FB Nur Ucu, Kish Dnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini