B̷ini S̷ibuk Berzummba, Suami Na̷ik Ang̷in Bal̷ik Kerja Tak Dih̷idang Makanan

Biini Sibuuk Berzummba, Suami Naaik Angin Balik Kerja Tak Dihid4ng Makan | Dalam kehi-dupan berumah t4ngga, perlu ada sik4p t0lak an-sur dan juga saling memah4mi antara satu sama lain. Jikalau ada meny1mpan per4saan mar.a.h terh4dap suami atau isteri mas1ng-mas1ng, janganlah pula bertind4k luar kaw4lan macam kej4dian di negara seber4ng ini.

Habis ros4kkan al4tan masak, kec.e.wa isteri tak hid4ng makanan lepas balik kerja

Seorang lelaki dir4kam sedang meros4kkan bar4ng peral4tan memasak dipercayai sebiji dapur di luar rumahnya. Kej4dian berkenaan dipercayai berlaku apabila lelaki tersebut kec.e.wa mend4pati isterinya langsung tidak menyedi4kan makanan untuknya yang baru saja pulang dari temp4t kerja.

Isteri ser0nok berz.u.mba dengan kawan-kawan di hal4man rumah

Mal4h wanita tersebut sed4ng ser0nok mengh4biskan masanya dengan bersenam di hal4man rumah bersama rak4n-rak4n. Si isteri yang masih berpak4ian suk4n cuba untuk menen4ngkan suaminya namun gag4l dila.ku.kan. Kekec0han yang berlaku ant4ra kedua-dua suami isteri tersebut turvt disaks1kan oleh jir4n-jir4n mereka.

Mas4k tak semp4t, tapi bersen4m boleh pul.a.k. Nak keluar pun sele-sai tug4s dulu

Terd4pat pelb4gai re4ksi yang dinyat4kan net1zen berhubung video vi-ral tersebut. Ada yang meny0kong perbu4tan lelaki berkenaan serta memah4mi tind4kan diamb1l. Ramai juga memperti-kaikan kel4kukan si isteri yang tidak menjal4nkan tanggungj4wabnya dengan baik walhal suaminya sudah keluar men-cari rezek1.

Sumber: Facebook Eris Riswandi, Kish Dnia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Yang Subscribers Channel Admin. Admin Doakan Dimurahkan Rezeki Selalu. Aamiin. TQ (^_^)