Bapa Mertua Bersila B̷aca Al Quran Disisi Jen̷azah M̷angsa Kemal̷angan

SAYU Bapa Mertua Bersila B4ca Al Quran Disisi Jen4zah Mngsa KemaI4ngan | Satu kemaI4ngan jalAn r4ya memb4bitkan sebuah kereta dan mot0sikal telah diIap0rkan berlaku di had4pan simpang TamAn Merak Mas berhad4pan Mas-jid Saidina Ali, Buk1t Katil awal pagi tadi.

Baca Juga Artikel Mnarik: Dic4but Ny4wa Sɛbelum Ke T4li G4ntung, B4nduan Ini Pernah Mɛnggemp4rkan Malaysia SuAtu Ketlka Dahulu

Menerusi maklum4t awal daripada Faceb0ok Info R0adbI0ck JPJ/P0Iis, penungg4ng mot0sikal tersebut dilap0rkan men1ngg4I dunla di temp4t kejad1an.

Ahli keluarga tunggu mngsa mavt kemaI4ngan

Menurut se0rang wart4wan Mohd Redzuan Abdul Manap pula, lebih mengh1bakan apabila terdapat se0rang lelaki dipercayai ahli kelu4rga mngsa telah dvduk di sisi jen4zah dengan membac4kan ayAt su-ci al-Quran sebelum kedat4ngan ambuI4ns.

Bersila di sisi jenaz4h

Menerusi perk0ngsian tersebut, r4ta-r4ta warganet telah menz4hirkan rasa seb4k melihat situasi tersebut. Lelaki berbaju biru itu ‘setia’ di sisi jenzah mngsa kemaI4ngan yang sudah ditvtup dengan kain put!h.

Innalillahiwainailahirajiun…Salam tkziah buat ahli kelu4rga

Bapa mertua teman jen4zah tengah jal4n

Menerusi sal4h satu komen oleh seorang indiv!du, berkemungk1nan lelaki yang membaca al-Quran di si-si jenaz4h kemaI4ngan itu merupakan b4pa mertu4nya.

Pengguna Faceb0ok tersebut mem4klumkan bahawa m4ngsa ber4sal dari Kelantan dan ibu bapanya dalam perjal4nan menuju ke Melaka.

Terdahulu, g4mbar kemaI4ngan tersebut tuI4r di media sosial apabila sebuah kereta Per0dua Myvi dilap0rkan bertmbung dengan mot0sikal mngsa di lampu isy4rat had4pan simpang Tam4n Merak MAs.

Sumber: Info Roadblock JPJ/P0lis , Mohd Redzuan Abdul Manap

Kredit: omm

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini