Baru 3 Bul̷an Kenal Terus Aj̷ak Kahwin, Wanita Tak S̷angka Bertemu Jod0h W4ktu Hiking

Dah 3 Bulan Kenal Terus Aj4k Kahwin, Wanita Tak S4ngka Bertemu Jod0h W4ktu Hiking | Selain berjoging dan juga berbas1kal, akt1viti hiking adalah antara yang menj4di pil1han ramai untuk menghab1skan masa terluang serta release stress. Tapi siapa s4ngka bak4l bertemu jod0h saat menj4lani akt1viti hiking tersebut.

Last minute suami join trip hiking dianjvrkan si isteri di Gunung Min1tinduk

Menerusi perk0ngsian di group Facebook Hiking & Camping Around Malaysia, Aty Razali sama sekali tidak meny4ngka akan bertemu dengan jod0hnya di punc4k Gunung Minitinduk, Sabah. Menvrutnya, lelaki berkenaan secara last minute menyert4i tr1p dianjurk4nnya. Sep4njang perjal4nan tersebut, pemuda itu berk4li-kali mengus1k kerana dir1nya mempvnyai sif4t gay4t.

Berhvbung melalui Whatsapp sebelum perempuan tersebut aj4k kahwin

Memand4ngkan selepas itu Per1ntah Kaw4lan Pergerakan (PKP) dilanc4rkan, mas1ng-mas1ng hanya berhubung melalui WhatsApp. Tak s4mpai beberapa bulan rap4t, terdet1k di hati Aty untuk meng4jak pemuda itu untuk berkahwin. Tidak dis4ngka-sangk4, lelaki tersebut mener1ma taw4ran berkenaan dan terus masuk mer1sik pada bulan 7. Dia mal4h tak kis4h langsung soal per1gi cari timba kerana bag1nya usaha adalah lebih pent1ng.

Sudah hamp1r sebulan melayari rumah t4ngga, seak4n tidak percaya kis4h jumpa jod0h

Kini sudah hamp1r sebulan kedua-duanya melay4ri bahtera perkahwinan. Mengimbau kembali kis4h pertemuan mereka, dia sama sekali tidak meny4ngka hob1 yang disuk4i memb4wanya bertemu si suami. Memand4ngkan hari-harinya s1buk bekerja dan melakvkan h4l yang sama.

Sumber: Aty Razali. Kis4h Dvnia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Yang Subscribers Channel Admin. Admin Doakan Dimurahkan Rezeki Selalu. Aamiin. TQ (^_^)