Baru 6 Bul̷an K̷ahwin Sudah Kena Cer̷ai Semasa H̷amil, Wanita Ini Anggap Ini Sebagai Bal̷asan Kerana Kesal̷ahan Dirinya Sendiri

Setiap pasangan yang berkahwin pasti mengimpikan sebuah perhubungan yang penuh dengan kasih sayang serta kekal hingga ke akhir hayat. Meskipun begitu, tidak semua orang bernas1b baik dalam mengejar kebahagiaan berumah tangga.

Begitulah yang dilalui oleh seorang wanita ini apabila rumah tangga yang baru di bina akhirnya ‘terpvtus’ di tengah jalan.

Cer4i lepas 6 bulan nikah

Kisah dvka ini dikongsikan menerusi video yang dimuat naik di akaun TikkTokk, Nur Laela. Menurut wanita ini, dia dah suami telah selamat di ijabkabulkan pada 12 November 2020. Pada tanggal 26 Disember 2020,

pasangan ini menerima berita gembira apabila wanita tersebut disahkan ham1l. Namun siapa sangka, kegembiraan yang dilalui oleh mereka hil4ng dalam sekelip mata sahaja. Hal ini kerana, selepas enam bulan mendirikan rumah tangga, hubungan suami isteri ini akhirnya menemui titik n0ktah apabila mereka membuat keputusan untuk berp1sah.

Dan sekarang akan berp1sah pada 19 April 2021. Mungkin ini karm4 kerana r.ebut suami orang dan bahagia di atas pend.eritaan orang lain.

Dalam video lain, wanita ini meluahkan rasa syukur atas rezeki memiliki zuriat selain berharap agar bay1 dalam kandungannya itu berada dalam keadaan sihat. Bahkan wanita ini mengakui bahawa bay1 tersebut adalah satu kekuatan yang membuatkan dia mampu meneruskan hidup sehingga kini.

Maafkan ibu ya sayang kerana tak mampu jadi isteri yang baik kepada ayah. Anak ibu yang harus jadi m4ngsa tidak mendapatkan kasih sayang sep anjang pertumbvhanmu. Tapi ibu akan selalu ada.

Malaikat ibu tidak bers4lah tapi hanya lah jadi m4ngsa keeg.oan ibu. Ibu dah berusaha tapi ibu kal4h.

Video TikkTokk

Sumber:Nur Laela via OhBulan

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini