Baru WhatsApp Sehari Dah Aj4k Nikah, Ramai Cembvru K1sah Gadis Bercinta Lepas Kahwin

Baru WhatsApp Sehari Dah Aj4k Nikah, Ramai Cembvru K1sah Gadis Bercinta Lepas Kahwin | Dalam urus4n mencari jod0h, tiada siapa dapat menj4ngka apa yang akan berlaku. Mana tid4knya, bercinta berbelas tahun pun belum tentu berkahwin. Tapi perkenalan yang singk4t atau tak terdvga pula ber4khir sampai ke jinjang pel4min. Samalah seperti kis4h peng4ntin yang menjadi tumpvan ramai di TikTok ini.

Ken4l di temp4t kerja, terus ter1ma Whatsapp aj4k kahwin lepas sehari contact

Menerusi sebuah video di TikTok @mk.e_, peng4ntin wanita ini telah mencer1takan kis4hnya yang diajak berkahwin selep4s sehari berb4las mesej di aplikasi WhatsApp. Aj4kan itu telah pun disamp4ikan oleh seorang rakan lelaki yang juga satu temp4t kerja deng4nnya. Dia juga meny4ngka aj4kan itu cumalah main-main.

@mk.e_

Baru berWS sehari , malam to dh ajak kahwin , ingat main2 je , sekali tiba2 dah kahwin 🤭🤣

♬ original sound – Ripan Julian🇮🇩 – Julian🇮🇩

Si wan1ta yang nak berken4lan dahulu, tak s4ngka akan diaj4k kahwin secepat itu

Perkenalan mereka bermula apabila wan1ta ini sendiri yang tidak seg4n silu mem1nta nomb0r telef0n lelaki itu untuk berkenalan terleb1h dahulu. Walaupun begitu, mereka buk4nlah terus berkahwin pada masa itu juga. Kedua-duanya bertun4ng selama beberapa bulan sebelum sel4mat diijabkabulkan pada Julai lalu.

@mk.e_

♬ Kehadiranmu ( Cover) – Chika Lutfi

Benarlah jod0h itu rahs1a Allah. Ser0nok dapat partner yang serius dan cepat hal4lkan kita

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen dil1hat cemburu mel1hat kisah mereka berdua yang bercinta selepas n1kah. Malah, ada turvt memvji tind4kan lelaki berkenaan yang t4npa membuang masa terus ing1n membawa hubvngan itu ke tah4p leb1h serius.

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini