‘Bawa molek heli tu, loni musim angin riibut’ – Pesanan akh!r bapa buat arw4h Irfan Fikri

‘Bawa molek heli tu, loni musim angin riibut’ – Pesanan akh!r bapa buat arw4h Irfan Fikri | Tr4gedi dua helik0pter yang berteembung dan terhmpas seh!ngga meng0rbankan dua ny4wa di Tamaan Melawati, tengah hari tadi, terny4ta menyed!hkan dan menggemp4rkan ramai pih4k.

Baca Juga: Allahu. K!sah Ben4r M4ti H!na Dalam Kemal4ngan Ngeeeri Semaasa Berz!na

Kedua-dua m4ngsa yang m4ut dikenali sebagai Mohd Sabri Baharon, 56, dan Mohd Irfan Mohamed Rawi, 44 dipercayai dalam penerb4ngan latih4n dari Subang menuju ke Gent!ng Sempah.

Apa yang menyeeentuh h4ti, bapa kepada s4lah se0rang m4ngsa yang terk0rban, arw4h Mohd Irfan Mohamed Rawi semp4t menit!pkan pes4n ter4khir selain ibunya semp4t bertanyakan s0alan kepada arw4h, malam sebelum kej4dian.

Menerusi status ter4khir yang dimuat naik, bapa arw4h Mohamed Rawi Che Muda semp4t berpesan supaya arw4h membawa helik0pter dengan berh4ti-h4ti kerana bimb4ng dengan kead4an cuaaca yang kini tidak meneentu.

Arw4h juga semp4t membaalas komen tersebut, kira-kira tiga jam sebelum nah4s berlaku.

Sem0ga ahlli keluarga kedua-dua arw4h diberikan ketab4han dan sem0ga mereka ditemp4tkan dalam kal4ngan orang yang beriman. Amin.

Sementara itu, rata-rata netizen yang membanjiri komen di ruangan sama turuut terkeeejut dan menguc4pkan salam tkziah kepada ahlli keluarga arw4h.

Sumber Asal