[VIDEO] Bapa Bercucuran Air Mata, Berat Melepaskan Anak Ke Tadika

Sejak minggu lalu, Taman Asuhan Kanak-kanak atau tadika sudah dibuka semula dengan syarat mengikut prot0kol kesihatan yang ketat.

Jadi, ibu bapa yang mempunyai anak kecil sudah mulai menghantar anak-anak ke tadika sebelum bergerak ke tempat kerja.

Sudah tentu pelbagai ragam dapat dilihat apabila mereka memulakan sesi persekolahan itu kerana kebanyakannya pertama kali menjejakkan kaki ke tadika.

Namun begitu, bukan hanya anak-anak yang menangis, bahkan ada juga ibu bapa yang turut beremosi melihat anak kecil mereka sudah mulai memakai uniform sekolah.

Perk0ngsian yang dibuat oleh seorang pengguna Tiktok dikenali sebagai Deeyla Rusly, dia telah memuat naik video suaminya yang begitu sebak ketika menghantar anak ke tadika.

Bapa yang menangis sungguh2

Dapat dilihat air mata berjujuran keluar ketika suaminya sedang memandu kereta dan diselangi ketawa kecil anaknya di tempat duduk belakang.

Suka tengok bapa caring dengan anak
Melihat momen tersebut, rata-rata warganet telah men!nggalkan komen diruangan Tiktok Deeyla Rusly itu dengan berselor0h.

Pastinya suasana lebih mengharukan kerana baru sahaja berpisah sementara untuk ke sekolah sahaja bapanya sudah menangis dengan ter0k seperti itu.

Tak boleh bayang kalau anak dia kahwin

Respect lelaki yang sensitif macam ni

– Sumber dipetik dari 0hmymedia, Deeyla Rusly

Sudah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Kongsi Halaman Media Porta< /a> l Ya.

Jom sertai group ni.. Khas untuk kami kongsikan resepi anda nanti.. InsyaAllah bermanfaat di sana.. TQ
Ingin Sertai –>
Klik Di Sini