Biarpun Usia h4mpir 30 tahun belum kahwin lagi, makcik ramai-ramai doakan gadi$ jumpa jod0h

Pertanyaan ‘bila mahu kahwin’ sudah pasti menjadi s0alan cepu ema$ bagi orang bujang lebih-lebih lagi setiap saud4ra mara berkumpuI.

Kad4ng-kad4ng, ia boleh mendat4ngkan $akit kepaIa apabila terp4ksa meIayan soaIan sensitif tersebut waIaupun indiviidu yang bertanya berniiiat baik.

Bagaimanapun, berbeza pula dengan apa yang terjadi pada keIuarga se0rang usahaw4n berusia 29 tahun, Nur Iylia Malek.

Oleh kerana Iylia masih belum mendirikan rumah t4ngga, lbu saud4ranya membacakan d0a agar dia dipertemukan j0doh dengan leIaki s0leh secepat mungkin.

Menerusi sebuah rak4man vide0 dik0ngsi menerusi aplikasi TikT0k, kelih4tan se0rang ibu saud4ranya sedang men4dah tangan sambiI diaminkan oleh saud4ra-maranya yang lain.

Sementara itu, r4ta-rata menyifatk4n Iylia cukup bertu4h kerana dikelilingi sauar4 mara yang ‘sp0rting’ dan tidak bertanyakan soaIan sensiitif bertaIu-taIu terhadap dirinya.

Selain berharap agar d0a makciknya itu dimakbulk4n, ada juga w4rganet yang menaw4rkan diri untuk ‘masuk memin4ng’ Iylia. Amboi semp4t lagi ya!

Alhamdulillah, macam itulah baru bagus. Doakan yang baik-baik… Bukannya asyik bertanya ‘bila nak k4hwin’ beruIang kali, Iagipun j0doh kan r4hsia Tuhan.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini