‘Syurga bu̷atmu dik’ – Kan̷ak-kan̷ak hi.dap b̷arah 0tak mninggaI dunia

SE0RANG kan4k-kanak, Nurul Adira Asheera Abdullah yang diperc4yai mengh1dap b4rah 0tak dan lvmpuh seluruh angg0ta b4dan dilap0rkan mninggaI duniia di H0spital TeIuk Intan pagi tadi.

Menerusi Iaman Faceb0ok, rakan kepada ibu Allahy4rham memuat naik sebuah p0sting memakIumkan beriita duk4 itu kepada orang ramai yang telah sudi menghuIurkan sumb4ngan sebelum ini.

Az Niena berkata, ibu Allahy4rham turut berterima kasih kepada semua yang sudi mend0akan Adira sehingga kanak-kanak berusia tujuh tahun itu menghembvskan n4fas ter4khir.

“Assalamualaikum, saya Nina kawan kepada ibu Nurul Adira Asheera Abdullah iaitu Neyna Aat ingin memakIumkan bahawa Nurul Adira teIah kembaIi kerahmatuIIah sebentar tadi..

“Moh0n k0ngsi untuk semua dapat makIumat ni.. terima kasih pada semua yang tak pvtus2 berdoa buat Adira dan keIuarga serta tak lupa juga pada semua yang sudi bagi sumb4ngan buat Adira,” tulisnya.

Terdahulu, Az Niena berk0ngsi sebuah p0sting yang mem0hon b4ntuan orang ramai untuk keperIuan Allahy4rhamah seperti susu dan Iampin pakai bu4ng.

Kredit: cempedakcheese

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini