Bukaan R4him Dah 10cm, D0ktor Puuji Ibuu Contraction Semp4t Jujuur Suami Disy4ki

Bukaan R4him Dah 10cm, D0ktor Puuji Ibuu Contraction Semp4t Jujuur Suami Disy4ki | Bergeelar penghiidap C0VID-19 merup4kan satu pengal4man yang sukaar dibayangkan. Selain ny4wa teranc4m, stigma neg4tif masyarakat terhadap gol0ngan ini juga amaat dahsy4t sehingga ada yang merasa t4kut untuk berlaku juujur. Namun lain pula dengan kis4h yang dided4hkan oleh seorang d0ktor mengenai ibu h4mil ini.

Baca Juga Artikel Mnarik: DIC4BUT NY4WA SƐBELUM KE T4LI G4NTUNG, B4NDUAN INI PERNAH MƐNGGEMPARKAN MALAYSIA SUATU KETLKA DAHULU

Walau per1t tah4n azaab contraction, wanita jujuur beritahu suami disy4ki posiitif C0vid-19

Enggan pent1ngkan diri sendiri, wanita berkenaan nek4d membuat peng4kuan yang ny4ta mengejuutkan para petug4s di pus4t perub4tan tersebut. Bay4ngkan dalam keadaan men4han azaab contraction, dia sempat memaklumkan bahawa suaminya disy4ki p0sitif C0VID-19. Susulan itu, kesemua mereka terp4ksa meny4rung sut Peralatan Pelinduungan Perib4di (PPE) sewaktu meny4mbut kel4hiran b4yi wanita tersebut.

Bayangkan kalau tak dim4klumkan aw4l, tak pas4l-pas4l semua department dituutup..

Mal4ngnya, keputuusan ujian sariingan menunjukkan suami isteri berkenaan p0sitif wab4k tersebut. Dalam pada itu, d0ktor berkenaan turuut memuuji tind4kan jujuur tersebut meskipun ketika itu bukaan rahiimnya sudah pun 10cm. Jika tidak dim4klumkan awal pasti ramai yang akan terded4h dengan wab4k tersebut.

Kesiian b4by kena ujiian calitan, apa-apa pun respect betul dengan ibbu ni..

Dik0ngsi sej4k semalam, posting tersebut berjaya meraiih h4mpir enam ribu retweets selain dihujjani dengan pelbbagai reaaksi. Di samping simpati dengan n4sib b4yi kecil berkenaan yang terp4ksa menj4lani ujiian swab CO0VID-19, raata-raata turuut melu4hkan rasa k4gum terh4dap ibbu tersebut.

Sumber : Twitter DocMummy22, Kish Dunia

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini