[VIDEO] Terk̷ejut Jumpa Bungk̷usan Mist̷eri Memb̷usuk Bertali Kuning, Bila Buka Rupanya…

[VIDEO] Terkejvt Jumpa Bungkvsan M1steri Membvsuk Bertali Kuning, Bila Buka Rupanya… | Kata orang tua-tua, tak elok kvtip bungkusan m1steri yang dijumpai di kawasan mencvrigakan terutamanya dalam kawasan sem4k. Hal ini kerana, bimbang pula jika benda ters3but boleh mend4tangkan mud4rat terhadap orang yang sesvka hati meng4mbilnya. Akan tetapi, lelaki ini d3dahkan pula cerita di sebalik penemvan benda m1steri dalam s3mak.

Jumpa bungkvsan dib4lut kain batik dan diikat tali kuning di s3mak

Menerusi Twitter, Aman Jamadi kononnya terjumpa bungkvsan m1steri yang dibalut kain batik dan diikat dengan tali kain kuning di kawasan semak. Pada mulanya, dia agak keb3ratan untuk meng4mbil benda tersebut sebelum akh1rnya memb4wanya pulang ke rumah,

Nenek gunakan cara ini untuk meranvmkan buah

Keesokannya, dia meng4mbil keputvsan untuk mend3dahkan isi yang terk4ndung dalam benda itu. Apabila dibuka, rupa-rupanya bungkuvsan itu seben4rnya memb4luti sebiji buah nangka yang sudah masak. Menurut Aman, itulah cara yang digunakan oleh neneknya untuk meranumkan buah berkenaan.

Abang ipar pun terkena pr4nk buah nangka berbalut itu

Tidak cukup dengan itu, Aman meng4mbil keputusan untuk melakvkan pr4nk terhadap abang iparnya yang merupakan seorang ustaz tentera kononnya dia telah membawa pulang sebuah bungkvsan p3lik ke rumah. Apabila suami kepada kakaknya itu membuka benda yang berbalut berkenaan, dia hanya m4mpu ketawa dan bersel0roh sekali dengan Aman.

Sumber: Twitter aman.jamadi

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini