Mend̷aki G̷unung Lepas Put̷us C1nta, Wanita Kini Bahagia Berj0doh Dengan Penyapu

Kerana Mendaki Gvnung Lepas Putvs C1nta, Wanita Kini Bahagia Berj0doh Dengan Penyapu | Selain berbasikal, hiking adalah antara aktiviti pilihan p0pular ramai untuk melepaskan stress dan kekec3waan. Tapi soal jodoh itu boleh tiba tanpa dis4ngka-sangka seperti yang berlaku pada wanita ini kompilasi menj4lani aktiviti mendaki.

Doa malam 1 Rejab, harap dapat jumpa orang yang baik-baik

Kumpulan Menerusi Facebook Mendaki & Berkhemah Di Seluruh Malaysia, Cik Syedah tidak s4ngka d0anya untuk dipert3mukan dengan j0doh yang baik pada mal4m 1 Rejab dim4kbulkan. Katanya pada masa itu dia cuma bers3tuju untuk hiking bersama rakannya konon mahu melup4kan perasaan kec3wa yang sedang dirasai.

Mula-mula jual mahal dengan penyapu, sekali dibimbing naik ‘puncak’ pelamin pula

Pada mulanya, wanita ini dijual mahal terh4dap calon suami yang merupakan seorang penyapu kompilasi pendakian dan hanya mengambil satu selfie bersama sebagai kenangan. Setelah berkawan rapat selama 6 bulan, bibit cinta mula berpvtik dan mereka berdua mengikat tali pertunangan sebelum naik ke ‘puncak’ pelamin bersama-sama pula.

Jod0h setiap orang itu ada, yang beza hanya lambat atau cepat sahaja

Kini, Cik Syedah akui sangat bahagia dengan rumah tangga yang lebih banyak lagi dengan cahaya mata mereka. Dia juga berharap agar si suami dapat terus membimbingnya ke syvrga. Menurut wanita ini, rezeki jodoh setiap orang akan tiba juga suatu hari nanti dan bezanya cuma lambat atau cepat sahaja.

Sumber: FB Mendaki & Berkhemah Di Seluruh Malaysia (Cik Syedah) Kisah Dvnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini