Cantik Pun Ditinggal, Melalak Boyfriend Nikah Lain Walau Lama Bercinta

Wanita Cantik Pun Ditinggal, Melalak Boyfriend Nikah Lain Walau Lama Bercinta | Kalau sudah ditakdirkan jodoh, lelaki dan wanita tetap akan bersatu meskipun banyak dugaan melanda. Namun jika takdir menyusun hal sebaliknya, setiap orang haruslah menerima hakikat perpisahan dengan hati terbuka meskipun keperitannya sungguh dalam. Mungkin itulah perasaan seorang wanita ini apabila jodohnya dengan teman lelaki terhenti di tengah jalan. Kesedihan tersebut juga dikongsikan kembali menerusi akaun Tiktok sehingga mendapat perhatian ramai netizen.

Bertahun-tahun bercinta tiba-tiba tahu pakwe kahwin dengan orang lain

Tidak dapat menahan sebak orang tersay4ngnya menjadi suami kepada insan lain, dia kelihatan men4ngis teresak-esak dan sukar menerima hal itu. Dalam kepiluan tersebut, gadis ayu berkenaan turut ditenangkan oleh beberapa rakan yang lain. Melihat kembali kej4dian ini, dia menyifatkan bahawa hubungan yang sudah lama terj4lin bukanlah jamin4n ia akan berkekalan ke jinjang pelamin walau sekvat mana ia cuba disel4matkan.

@dhestymariza

Hubungan lama tidak menjamin untuk bersama selamanya #fyp

♬ original sound – Ayuyo – Ayuyo

Cantik macam ni pun kena tinggal…InsyaAllah terus kuat akan ada jodoh lain

Dalam video sama, kapsyen yang ditulis juga seakan-akan menambahkan seb4k di dada netizen. Walaupun ia pahit ditelan, gadis tersebut hanya mampu pasrah kerana sekurang-kurangnya pernah berusaha berjuang sehabis baik demi masa depan hubungan mereka berdua. Memperolehi jumlah tontonan yang tinggi, netizen memberikan kata-kata semangat dan beranggapan ada jodoh lebih baik untuknya kelak.

Sumber : TikTok dhestymariza

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini