Cemb̷uru Asyik Ma̷in T̷ikTok, Suami Nek̷ad S̷iram Minyak P̷an̷as Waktu Isteri T̷idur

Cembvru Asyik Maiin TikT0k, Suami Nek4d Sir4m Minyak P4nas Wakttu Isteri Tiidur | Aplikasi TikT0k kini ser!ng menjadi platf0rm untuk mendapat hibuuran dan juga release streess. Ada kal4nya kita boleh terleka sew4ktu menggunakan aplikasi tersebut. Tapi janganlah seh!ngga meng4nggu institusi rumah t4ngga seperti kis4h suami isteri dari Indonesia ini.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sir4m isteri dengan minyak masak pan4s sebab terl4mpau cembuuru

Menuurut portal Tribunnews, seorang wanita telah disir4m dengan minyak masak yang p4nas oleh suaminya sewaktu sed4ng nyeny4k tidur. Kej4dian itu berlaku g4ra-gar4 lelaki tersebut ber4ng serta cembuuru apabila melih4tnya suka bermain TikTok. Walaupun wanita itu hanya mer4kam videonya sendiri, tetapi si suami ber4nggapan dia berk0munikasi dengan pemuuda lain menerusi platf0rm berkeenaan.

Selalu check handphone isteri, tak ben4rkan dekat dengan saud4ra lelaki

Mal4h sik4p jeal0us lelaki itu tidak terheenti di situ sahaja, dia juga seriing memeriiksa telefon bimbiit isterinya pada w4ktu m4lam. Selain itu, dia juga dil4rang terlalu r4pat dengan saud4ra mara lelakinya.

Pernah dicedeerakan sebelum ini sep4njang 8 tahun k4hwin

Mereka berdua sudah 8 tahun mendiirikan rumah t4ngga dan kini mempunyai 2 orang an4k. Selepas kej4dian berkeenaan berlaku, lelaki terseebut l4ri dari rumah s4mbil memb4wa suraat nik4h serta sediikit duit. Wanita itu tuurut mended4hkan pern4h beberapa kali dicedeerakan oleh suaminya sebelum ini jika tiimbul perseliisihan faham.

Sumber: Portal Tribunnews, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini