“Dah Macam-Macam Kita Lalui..” -Ber4t Hati Adik Lep4skan Kakak Kembarnya Niikah

Terdahulu sel3briti media s0sial, Iera Tajudin dan kembarnya iaitu Ieka Tajudin pernah mencetvskan kontr0versi apabila menyal4hkan guruu g4ra-gar4 meraih keputvsan 7G dalam Sijil Pelaj4ran Malaysia (SPM). Meskipun menerima kec4man yang sangat heb4t, n4mun remaja ini tetap t4bah menj4lani keh1dupan dengan ten4ng selain mengurvskan perniagaan kosmet1k milik mereka berdua.

Alhamdulillah dah bergel4r isteri, banyak dug4an terp4ksa dit3mpuhi untuk sempurn4kan pernik4han ni

Bagaimanapun semalam, Siti Norsyafiqah Tajudin atau lebih mesra disapa Ieka sel4mat bergel4r isteri kepada suami terciinta. Menerusi entri di Inst4gram, g4dis berusia 19 tahun itu mended4hkan pernik4hannya dilangsungkan secara sederhana berikutan bermacam-macam kekangan yang terp4ksa dih4dapi. Namun begitu, dia bersyukur segalanya dipermudahkan Tuhan selain berj4nji akan cuba menjadi isteri yang terbaik.

Tak pernah fiikir nak p1sah dengan kembar sendiri, ingat akan selalu bersama sampai tua

Sementara itu, adiknya iaitu Siti Norsyakirah Tajudin telah berk0ngsi detiik-detiik mengh4rukan bersama kembarnya. Menerusi rak4man tersebut, Iera dilihat g4gal men4han seb4k sambiil mem3luk er4t kakaknya. Mereka m4lah semp4t berb1sik sesuatu antara satu sama lain. Mengen4ngkan segala suka dan duka dilalui bersama, Iera meng4kui untuk baginya untuk lepaskan kemb4r kesay4ngannya itu.

Tonton Video Disini

Seb4k sangat.. Maklumlah besar sama-sama, sekali terp4ksa ikut haluan mas1ng-mas1ng

Mer4ih lebih ratus4n ribu tont0nan setakat ini, raata-raata net1zen melu4hkan rasa seb4k dengan lu4han hati daripada Iera. Di samping mengucapkan tahniah atas pernikahan tersebut, mereka turut mendoakan agar g4dis ini ditemukan j0doh terbaik.

Sumber : Instagram ieka.tajudin, iera.tajudin, Ksah Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini