Dari Kejvtan Birthday Duit Sejambak, Tapi Suami ‘Terc1duk’ Dengar Ayat Bini [VIDEO]

Dari Kejvtan Birthday Duit Sejambak, Tapi Suami ‘Terc1duk’ Dengar Ayat Bini [VIDEO] | Siapa je tak svka kejvtan daripada suami atau isteri masing-masing kan? Tidak kiralah sama ada hadiah yang diberikan itu mahal atau biasa-biasa saja, jika ia hadir daripada insan yang kita cintai pasti akan menjadi lebih berm4kna. Baru-baru ini, tul4r satu video yang dik0ngsikan oleh seorang pengguna TikTok bernama @zielawilhelmina sempena hari ulang tahunnya.

Gig1h bagi surpr1se ist1mewa…tapi isteri sel4mba kata tak cukup

Sew4ktu ingin masuk ke dalam kereta, suam1nya iaitu Shah menyvruh wanita yang lengk4p berpak4ian serba kuning itu supaya meng4mbil sej3nis barang di bah4gian bonet kereta. Meskipun meng3luh pada aw4lnya, namun Ziela terus melemp4rkan senyvman terh4dap lelaki ters3but kerana rupa-rupanya ada kejvtan berupa jamb4ngan wang bunga yang terd4pat dalam kend3raan tersebut. Namun apa yang lucvnya, dia telah meng4du bahawa jumlah wang yang diber1kan itu masih belum cukvp buatnya.

@zielawilhelmina

Happy Birthday To Me 🎂 Tq husband ❤️ @shah_ynwa #awekkajang #kesayanganshah #tiktokmalaysia #tiktokindo #foryou #fyp #masukberanda

♬ original sound – Ziela Wilhelmina🇮🇩 – Ziela Wilhelmina🇲🇾🇮🇩

Nak buat kejvtan tapi suami pula yang terkejvt…sekali pandang pun dia semp4t kira duit tu

Sebaik mendengar ay4t tersebvt, Shah terus membuat re4ksi muka yang agak menj3ngkelkan serta menegvrnya kembali. Siapa s4ngka, bab4k spontan antara suami isteri ini telah mer4ih lebih 600 ribu juml4h views setakat ini. Di samping terh1bur dengan dialog ter4khir Ziela, rata-rata netizen turut bersel0roh bahawa dia semp4t kira duit itu sebelum menyat4kan bahawa ia belum cukup lagi.

Sumber: TikTok zielawilhelmina