Dia Semp4t Jerit ‘Best’, Ketervjaan Wanita Main Rope Swing Ber4khir Dengan Trag3di

Dia Semp4t Jerit ‘Best’, Ketervjaan Wanita Main Rope Swing Ber4khir Dengan Trag3di | Siapa s4ngka, ketervjaan seorang wanita bermain akt1viti terjvnan ‘rope swing‘ di Kuala Kubu Bharu, Selangor pada Ahad lalu ber4khir dengan trag3di. Siti Halijah Abd Rahim dikatakan mengal4mi keced3raan di bahag1an tulang belakang selepas terj4tuh sew4ktu melakvkan akt1viti tersebut.

Haj4t ter4khir kakak & berjaya aku tuna1kan..

Mengimbas semula ins1den tersebut, wanita berusia 33 tahun itu dikat4kan tergantvng pada ketingg1an sekitar 10 meter sebelum terh3mpas atas batu dan jatvh ke dalam sungai. Hal ini dipercayai berpvnca daripada berl4kunya kesil4pan tekn1kal pada kabel. Ins1den meruntun jiwa itu turvt dik0ngsi ad1knya, Mohamad Yakud Abd Rahim menerusi sebuah post1ng di Facebook.

Kakak semp4t jer1t ‘best‘, tiba-tiba dengar bunyi jatvh..

Yakub yang berkh1dmat sebagai Pembantu Tadbir Undang-Undang Mahk4mah Tinggi Shah Alam berkata, ketika kej4dian dia baru sahaja selesai melakvkan terjvnan. Sementara itu, ahli keluarga yang lain termasuk ibunya hanya memerh4ti dari jauh di platform tinj4uan.

Lepas p4m d4da, dia ters3dar tapi tak ingat apa-apa..

Siti Halijah bagaimanapun berj4ya disel4matkan oleh petvgas water rafting yang kebetvlan berada di lok4si tersebut sebelum di hantar ke sebuah pus4t perub4tan berdek4tan. Wanita berkenaan kemudian dirujvk ke Selayang bagi menjalani operation ak1bat keced3raan di bah4gian tulang belakangnya. Dalam pada itu, mereka sekeluarga tidak menund1ng jari kepada penyedia kh1dmat akt1viti berkenaan atas apa yang berlaku.

Sumber : Facebook Obe Mikel, mStar. Kis4h Dvnia