Doa Ibu B̷apa Term̷akbul, J̷asad L0qman Akhirnya Ditemui 34KM Dari Pusat 0perasi

Doa Ibu Bapa Term4kbul, Jsad L0qman Akhirnya Ditemui 34KM Dari Pusat 0perasi | TEMERL0H – Berk4t doaa kedua ibuu bapa yang tldak pvtus-pvtus mengharapkan jsad dapat dikebvmikan di taanah perkburan, akhirnya myat Loqman Hamka, 20, diteemukan hari ini walaupun 0perasi pencarian telah dit4matkan semalam.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sebelum ini bapa mngsa Hamka Abu Bakar, 62, menyatakan meskipun redaaa dia dan isterinya Rohaya Ismail, 56, sentiasa berd0a mngsa dapat ditemvkan kerana ingin mengebvmikan anak b0ngsu mereka di taanah perkburan.

Difahamkan myat mngsa ditemukan seorang penduduk kampung yang kebetulan turun untuk mem4ncing di sungai berkenaan.

Ketua Z0n 2 Jab4tan B0mba dan Penyel4mat Malaysia (JBPM) Pahang, Mohd. Sobri Mohd. Salleh berkata, myat mngsa ditemukan kira-kira jam 7.45 pagi oleh pendvduk yang turun ke suungai.

“Myat mngsa ditemukan berh4mpiran Kampung Batu Papan, Bera iaitu kira-kira 34 kilometer daripada kawasan puusat 0perasi di Kampung Tebing Tinggi, Temerl0h.

“Berd4sarkan m4klumat myat mngsa ditemukan terapvng dalam kead4an sempvrna dan berpakaian,” katanya di sini hari ini.

Pada 27 November lalu mngsa, Loqman Hamka, 20, yang keluar menaiki b0t bagi melihat rawai yang dip4sang di Suungai Pahang dikhuat1ri Iem4s.

Menurut Mohd. Sobri, myat mngsa telah diser4hkan kepada piihak p0Iis dan dibawa ke h0spital untuk tind4kan lanjut.

Dalam pada itu katanya, l0kasi myat mngsa ditemukan iaitu selepas Jamb4tan Baharu Guai merupakan antara l0kasi pencarian sebelum ini.

Jelasnya 0perasi yang dilakukan sebelum ini telah dibuat sehingga 52 kil0meter iaitu sehiingga ke kaw4san Chenor, Maran.

Sumber: K! ONLINE, db0ngkar

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini