Duduk Dengan N̷enek, Ibu Terk̷ejut Rambut Anak Perempuan Dic̷ukur B̷otak L̷icin

Duduk Dengan Neenek, Ibu Terkejvt Rambut Anak Perempuan Dicvkur B0tak Liicin |Memand4ngkan kebanyakan ibu bapa masa k1ni s1buk dengan kerj4ya mas1ng-mas1ng, membuatkan mereka ti4da pilihan selain menggunakan khidm4t peng4suh. Tidak kurang juga yang menghar4pkan ihs4n d4tuk neneek untuk menjaga anak-anak mereka seperti yang dilakukan oleh wanita dari Indonesia ini.

Suami isteri terk1lan bila dapat tahu r4mbut an4k perempuan dib0takkan t4npa iziin

Dis4ngka si anak baik-baik sahaja berada di baw4h jagaan ibunya, terny4ta wanita berkenaan dikejvtkan dengan satu ins1den ‘luar jangk4an’. Menerusi sebuah video yang dik0ngsikan di aplikasi TikTok, Novilia Sari melu4hkan rasa terkejvt g4ra-g4ra rambut anak gadisnya telah dib0takkan si neneek t4npa iz1n. Bukan itu sahaja, dapat dilihat re4ksi kec3wa suaminya ketika dim4klumkan mengenai haal itu.

@mamaghan

Aku sama suamiku hari ini sedih banget😭 Ya Allah

♬ original sound – TDAC📽OFFICIAL – Dark_angel_1988

Reda dengan apa yang berlaku. Takpe, anak mama tet4p cantik..

Meskipun kead4an rambut si kecilnya tidak sekata dan lebat, namun ia masih cantik selain tak perlu untuk dicvkur b0tak. Walaupun sedih, dia dan suaminya k1ni reda dengan apa yang telah berlaku. Dalam pada itu, w4rga em4s berkenaan mended4hkan bah4wa tind4kan itu dil4kukan supaya selepas ini r4mbut cucunya akan tumbuh dengan lebat.

@mamaghan

Part II ❣️👶🏻❣️ aku sama suami udah gpp guys, anak kita sangking lucunya bikin kita ketawa terus… td tu kita kaget aja pulang2 udh botak😊

♬ original sound – TDAC📽OFFICIAL – Dark_angel_1988

@mamaghan

😇Part III😇 ini kata mama aku🥰

♬ original sound – Novilia Sari – MamaGhan👩🏻‍⚕️👩🏻‍🍳👩🏻‍🔧

Pernah juga kena b0tak sebab nanti akan tumbvh rambut lebih lebat..

Meraih lebih dua juta tontonan, rata-rata warg4net melu4hkan rasa simp4ti dengan n4sib k4nak-k4nak berken4an. Di samping k4gum dengan sik4p si ibu, ada antara mereka turvt berk0ngsi pengal4man sama dicukvr orang tua kerana m4hukan rambut tumbvh dengan lebat.

Sumber : TikTok noviliasari21, Kish Dnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini