Dug̷aan LDR, Lelaki Terkil̷an Tunang Terg̷am̷ak Jual Cincin & Tay̷ang Partner Baru

Allahu Dug4an LDR, Lelaki Terkilan Tunang Terg4mak Jual Cincin & Tay4ng Partner Baru | Baik lelaki mahupun wanita, pastinya menghar4pkan sesebuah hubung4n itu ber4khir hingga ke jinjang pelamin. Namun begitu, fasa pertunangan bukanlah suatu perk4ra mudah kerana ujian b0leh datang bert1mpa-timpa sekali gus menguji keseti4an partner m4sing-m4sing.

Berker4s nak putvs sampai sanggvp jual cincin pertunangan..

Baru-baru ini, se0rang pemuda melu4hkan rasa terk1lan apabila tunang sendiri terg4mak mengkhi4nati kepercayaannya. Meskipun sudah pelb4gai cara dilakuk4nnya bagi menjern1hkan semula hubung4n mereka, namun seg4lanya tak diend4hkan. Wanita berkenaan mal4h mem1lih untuk ‘angk4t kaki’ selain mend4kwa telah menjual cincin pertunangan mereka.

Canang a.ib & tak seg4n tay4ng b0yfriend baru..

Lebih tervk lagi apabila bek4s tunangnya itu terg4mak melemp4rkan pelbagai tohmahan pada orang sekeliling sem4ta-mata demi menvtup kesal4han sendiri. Selepas beberapa kali dias4k, akh1rnya wanita terb4bit meng4kui sedang berc1nta dengan lelaki lain yang ber4sal dari ne.geri sama. Meskipun per1t untuk ditelan, dia nek4d untuk ‘move on‘ bagi melup4kan mem0ri sep4njang bersama ind1vidu tersebut.

Mahuk4n pembel4an.. Sampai sekarang tak buat permoh0nan maaf kat family

Dalam pada itu, Zuhaily turct berterima kasih kepada ‘pengg4ntinya’ kerana s4nggup mel4yan dan berjaya meng1si ruangan h4ti bek4s tunangnya itu sepanjang mereka menj4lani hubungan jar4k jauh. Namun, tetap menunggu permoh0nan maaf daripada wanita berkenaan at4s seg4la apa yang telah berl4ku.

Sumber : Twitter zuhailyrazali, Kish Dnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini