Dulu B4yi Ini P3rn4h Dibu4ng D4lam T4ndas M4sjid Sebelvm Dit3mui Seor4ng W4nita, D4n Ini BerI4ku Kep4danya Sek4rang

Semasa masih bayi berusia beberapa hari, dirinya telah dibuang orang tvanya di dalam sebuah tandas dalam m4sjid. Namun ditakdirkan bayi ini dijumpai oleh seorang wanita yang bukan biasa-biasa.

Lantas bayi itu diberi nama Vania Athabina oleh wanita yang telah menjump4inya. Sedangkan, wanita yang b4ik hati itu adalah Venna Melinda. Diceritakan oleh Verrel Bramasta, ibunya tersebut telah menjaga Vania setwlah berjumpa di tandas masjid.

Setelah beberapa bulan dari tarikh itu, kini Vania telah membesar dengan cantik sekali. Venna Melinda juga meng4kui lebih b4hagia dengan kehadiran Vania dan kerap memb4wanya ke lokasi shooting dan setiap aktivitu hariannya.

Kini bayi itu kelihatan cantik sek4li dengan mata bulatnya dan wajahnya begitu bersih sekali..bukan sahaja Venna Melinda yang menjaganya malahan seisi keluarganya amat suka dengan kehadiran Venna..

Alhamdulillah berjumpa dengan orang2 yang baik dan bersedia menjaga bayi ini… semoga bertambah orang2 baik macam ni…

Biodata Venna Melinda

Venna Melinda (lahir di Surabaya, Jawa Timur, 29 Juli 1972; umur 46 tahun) adalah seorang m0del dan bintang sinetron Indonesia. Ia merupakan pemenang kontes kecantikan Puteri Indonesia 1994. Selain berkarier di dunia hiburan, Venna juga menjajal panggung politik dengan menjadi Anggota DPR dari fraksi Partai Demokrat mewakili daerah pemilihan Jawa Timur VI pada periode 2009-2014 dan 2014-2018.

Putri angkat Venna Melinda, Vania Athabina, telah tumbuh menjadi anak yang cantik. Kehadiran vania benar-benar menj4di warna bagi kehidupan Venna dan putranya, Verrel Bramasta.

Verrel bahkan ker4p meng4jak adik angk4tnya itu berjalan-jalan. Pemuda 20 tahun itu juga kerap mengaj4k adik lvcunya itu untuk berbicara.

Komen Netizen:

subananallah selain perfec acting di stjc ..sayang juga sama adik angkatnya….

Tiap nonton di youtube selalu nangis liat Vania…sehat terus ya nak , Love you Vania

Subhanallah Allah maha kuasa mmberikan adek vania mirip kk nya

Salung beruntung yaa, sii adek yg lucu punya kk yg hensem.. Sii kakak ny punya adek yg gemyessss

Semoga bayi ini terus membesar menjadi orang yang berguna suatu hari nanti.

Sumber:SantaiViral

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini