Dulu Dibu4ng Tepi Jalan Masa Bay1, Kini Membesar Dengan Kacak-“Strong Boy” [VIDEO]

Dulu Dibu4ng Tepi Jalan Masa Bay1, Kini Membesar Dengan Kacak-“Strong Boy” [VIDEO]  |Umpama tidak berh4ti pervt, demikianlah frasa yang cukup sesuai bagi menggamb4rkan pihak-pih4k yang terg4mak membu4ng bayi mereka tanpa bel4s kas1han. Bukan sahaja di dalam Malaysia, malahan isu serius terb4bit selalu sahaja terpampang di pelbagai portal berita antarabangsa seh1ngga meruntun j1wa ahli masyar4kat. Tatkala ramai yang mengh4rapkan dikurniakan anak, sesetengahnya pula sanggup mengabaikan cahaya mata sendiri di tempat tidak sepatvtnya.

Disumb4t dalam beg dan dibu4ng ke tepi jalan sebelum ditemvkan orang

Trag3di sama turvt dik0ngsikan semula oleh seorang pemuda dari negara Thailand ini. Menjengah ke ruangan TikTok @diwaratentacionz, dia memuat naik sebuah foto saat dirinya dibu4ng di tepi jalan ketika masih bayi. Dalam keadaan yang cukup sempurna dengan berbaju pink, dia yang ketika itu sangat kecil telah dilet4kkan di dalam sebuah beg sebelum ditemvkan orang sekitar.

 

Terus kuat ye…Dulu mak pernah buang aku…Tapi masa 6 tahun dia datang balik

Tak sampai beberapa s4at, transisi video tersebut berubah kepada dirinya yang sekarang. Selepas beberapa tahun, kini dia membesar menjadi seorang pemuda yang cukup sempurna sif4t dan memiliki kekacakan tersendiri. Menyaksikan kembali ruangan komen rakaman pendek miliknya ini, ramai netizen menit1pkan kata-kata semangat dan menyifatkan pemuda tersebut sebagai seorang insan yang kuat. Bukan sahaja memuji rupa parasnya, malahan ada yang berkongsikan pengalaman sama saat diabaikan ibu dan ayah sendiri ketika kecil.

@diwaratentacionz

#foryou #fyp 🙏🏻😐🤍

♬ The Strumbellas – Spirits – Alikhan

Sumber : TikTok diwaratentacionz. Kis4h Dnia

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini