Gara2 Anak H4mil Tidak Berkahwin, Ibu Mend3sak untuk Meninggalkan Cucu- “Baik D0sa Kerana Malu”

Kerana Anak H4mil Tidak Berkahwin, Ibu Mend3sak untuk Meninggalkan Cucu- “Baik D0sa Kerana Malu” | Masalah ketel4njuran anak muda se4kan-akan sem4kin membarah dalam masy4rakat kita. Lebih tervk lagi ada yang meng4ndung anak luar nik4h kemvdian nek4d menggvgurkan bayi ters3but. Namun bagi seor4ng gad1s ini, dia terny4ta meny1mpan dilema yang cukup berbeza. Tidak cukup dengan beb4nan em0si dirinya dis4hkan h4mil sebelum berkahwin, des4kan daripada keluarganya terus menamb4hkan kedvkaan yang lebih dalam. Perkara itu dik0ngsikan semula oleh seor4ng penggvna Twitter dengan akaun @rosejiwa sejak semalam.

Mula-mula boyfriend tak terima tapi akh1rnya nek4d bertanggvngjawab

Terjadi pada tahun lalu ketika dia masih berg3lar mahasiswa di per1ngkat diploma, dirinya menjadi tert3kan selepas teman lelakinya engg4n bertanggvngjawab atas apa yang sudah terjadi. Namun selepas melalui beberapa perbinc4ngan ser1us, lelaki itu bervbah fik1ran dan mereka berdua nek4d meng4kui seg4lanya di had4pan kelu4rga wanita tersebut. Akan tetapi, peng4kuan itu sunggvh memer4njatkan seh1ngga ibunya langsung tidak boleh men3rima t4kdir terb4bit ak1bat terlalu m4lu dan kec3wa.

Mak kata sanggvp tanggvng d0sa daripada m4lu

Tidak cukup dengan itu, ibunya mend3sak gad1s ini menggvgurkan kandvngan kerana tidak mahu men4nggung m4lu yang besar. Walavpun keham1lan terb4bit masih lagi awal, dia begitu merasa bers4lah ker4na seolah-olah melakvkan 2 jenis khil4f yang berbeza iaitu ham1l luar nikah dan menggvgurkan anak send1ri.

Sumber: Twitter Rose Jawa

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini