Gara2 Bertek̷ak Di Gr̷oup WhatsApp Sekol̷ah An̷ak, Lelaki Aj̷al Temp̷ur̷ung Ret̷ak Dibel̷asah

Allahu BerteekAk Di Gr0up WhatsApp Sek0lah Anak, Lelaki Aj4l Tempuurung Retaak Dibel4sah | Susulan pandem!k C0VID-19 yang mel4nda seluruh dun!a, banyak institusi pendidikan mula meng4mbil inisiatif dengan mel4kukan kelas secara atas tali4n. Bahkan segala n0ta dan latih4n pembelajaran turut disampaikan menerusi aplik4si WhatsApp. Namun tidak dinafikan ada kalanya wuujuud persel!sihan faham antara ahhli dalam group tersebut persis tr4gedi ini.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Ibu bapa bertengk4r dalam WhatsApp sek0lah…guru kelas bertind4k keluar dari gr0up

Menerusi p0rtal Mirror, berlaku pertengk4ran dalam gr0up WhatsApp sek0lah di Russia selepas wanita dikenali sebagai Anna bertengk4r dengan bapa kepada se0rang pelajar, Roman Grebenyuk g4ra-g4ra bertanya tent4ng kerja rumah. Kead4an menjadi semakin teeruuk apabila suami Anna dikat4kan telah masuk c4mpur m4lah tuurut meng4jak Roman untuk bersemuuka. Perselis4han tersebut bukan sahaja dis4ksikan oleh 40 orang ibu bapa yang lain, m4lah telah menyeb4bkan guuru kelas keluar dari kumpuulan aplikasi itu.

Kena bel4sah sem4sa nak hadiri mesyu4rat…tempuurung kep4la pec4h, aj4l selepas k0ma

Namun situasi sem4kin getiir apabila Roman dibel4sah oleh suami dan adik kepada Anna semasa mengh4diri mesyu4rat. Lebih meny4yat h4ti, pak4r perub4tan yang berada di l0kasi sama tidak dapat menyel4matkan Roman g4ra-g4ra telah tempuurung kep4lanya meng4lami keret4kan seriius. Lelaki terb4bit akh!rnya meneemui aj4l pada hari Isnin lalu selepas terl4ntar k0ma.

Sumber: Portal Mirror, mStar Online, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini