Gara2 Isteri Ada Breast C4ncer, Suami Tak Bagi ‘Bvang’ Sebab Nanti Dah Tak Cantik

PILU Isteri Ada Breast C4ncer, Suami Tak Bagi ‘Bvang’ Sebab Nanti Dah Tak Cantik | Bagi lelaki, perkahwinan dengan wanita idaman adalah d3tik yang paling dinanti-nantikan. Namun, tidak semua rumah tangga akan sentiasa dihiasi dengan perk4ra indah. Kadangkala ada sahaja badai yang melanda sehingga boleh meret4kkan sesebuah hubvngan.

Doktor nasihat buang ketvmbuhan…suami enggan iz1nkan sebab risau isteri dah tak cantik

Menerusi Facebook, saudara Khairi Malik berk0ngsi kej4dian seorang wanita yang mengh1dap masalah k4nser tah4p empat di awal usia 40-an. Mesk1pun sudah din4sihati oleh doktor agar ketvmbuhan tersebut dibvang, namun ia tidak dapat dil4kukan gara-gara suaminya tak meng1zinkan. Bukan sahaja khuatir kec4ntikan isterinya akan hil4ng, dia malah ugvt mahu berp1sah sekiranya raw4tan tersebut ditervskan.

Dah berp1sah seb4b suami tak sanggvp ada isteri macam ni

Namun, hubvngan mereka dik3tahui ber4khir apabila pak4r perubatan mend4pati suaminya sudah tidak lagi men3mani si isteri. Lebih menyed1hkan tatkala mendengar pelbagai al4san yang dib3rikan oleh lelaki berkenaan semata-mata untuk berp1sah dengan wanita tersebut.

Selam4tkan ny4wa dulu…kalau ada masalah, cari solusi

Justeru, Khairi Malik meng1ngatkan agar para wanita mengvtamakan kesih4tan sendiri terlebih dahulu jika ia memud4ratkan ny4wa. Meskipun dil4nda pelbagai ujian, namun setiap masalah pasti ada solusi tersendiri yang boleh dibincangkan bersama.

Sumber: Facebook Khairi Malik, KisahDvnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini