Gara2 Tak Dapat Izin Menikah Lagi, Suami Ger4m Sampai Terg4mak Menet4k Kaki Isteri

Akibat Tak Dapat Izin Menikah Lagi, Suami Geram Sampai Tergamak Menetak Kaki Isteri | Sebenarnya, isu poligami tidak akan menjadi kecoh jika semua pihak melihatnya dari sudut positif kerana ia bertujuan mendatangkan kebaikan kepada wanita seperti memberi perlindungan, kasih sayang dan nafkah dengan adil. Namun ada banyak punca yang menyebabkan ramai wanita fobia atau tak boleh menerima topik berat ini. Selain takut hati suami mula berubah, siapa saja yang sanggup berkongsi kasih sayang dengan wanita lain kan?

Kecewa tak dapat nikah lagi satu…lelaki ditahan menetak kaki isteri

Baru-baru ini, seorang lelaki dari wilayah Lampung Tengah, Sumatera telah diberkas oleh pihak polis atas dakwaan menetak kaki isterinya. Paling mengejutkan, kejadian itu tercetus apabila wanita tersebut enggan mengizinkannya berkahwin satu lagi sekali gus menuntut perpisahan. Difahamkan suspek yang bernama Dedi Ompong tersebut ditahan susulan laporan dibuat oleh keluarga pihak perempuan.

Walaupun ingin bernikah lagi…tapi suspek mengaku tak sanggup untuk berpisah dengan isterinya

Gara-gara kejadian tersebut, kaki wanita berkenaan kini dirawat di sebuah pusat perubatan. Meskipun dirinya ingin bernikah lagi, suspek yang berusia 41 tahun terbabit mengaku tak sampai hati mahu berpisah dengan isterinya yang telah melahirkan 2 cahaya mata dalam keluarga mereka. Dedi bakal berdepan hukuman penjara sehingga 5 tahun jika sabit kesalahan.

“Saya kecewa dia menuntut perkara tersebut. Saya cuma tidak mahu berpisah”

Sumber: Harian Metro & Tribunnews

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Sosial Media!!
Facebook – Madara Army
Youtube channel – Madara Amry