Hanya Ker̷ana Tak M̷asak Nasi, Anak Durj̷ana B̷antai Mak Sendiri S̷ampai Aj̷al

Hanya Kerana Tak M4sak Nasi, Anak Durj4na B4ntai Mak Sendiri Smpai Aj4l | Satu-s4tunya hall yang ab4di dan tak akan pernah luputt adalah kasih say4ng se0rang ibu terh4dap anaknya. Apabila sudah meniingkat usia, menjadi kew4jipan anak-anak pula untuk meng4sihi dan juga menjaga mereka sep3nuh hatii. Walau bagaimanapun mal4ng bagi se0rang ibu dari Indonesia ini apabila ny4wanya mel4yang di tangan anak k4ndung sendiiri.

Cuma kerana mak tak m4sak nasi, s4nggup b4ntai pakai kayuu

Menerusi p0rtal Tribunnews, Syarul Harahalp dipercayai telah memvkul ibunya sendiri dengan menggun4kan seb4tang kaayu selepas kec3wa apabila waniita itu tidak mas4kkan naasi untuknya. Dalam kej4dian pada 5 Disember lalu, mal4ngnya si ibu g4gal disel4matkan sew4ktu dalam perj4lanan ke sebuah pus4t perub4tan terdekatt.

Pad4hal mak dah bagitahu, kalau laapar dat4ng je kenduuri jiiran

Menurut lap0ran p0rtal wanita tersebut tidak mem4sak nasi di rumah kerana ada kenduuri di rumah jiiran dan memiinta anaknya untuk m4kan sahaja di m4jlis berkenaan. Walau bagaim4napun, svspek yang kecew4 dengan jaw4pan ibunya terg4mak menceder4kannya.

Sel4mba tengok mak tersvngkur atas l4ntai, macam tlada per4saan

Sejvrus meliihat ibunya j4tuh tersvngkur di atas l4ntai, lelaki berken4an dengan sel4mba keluar dari rumah dan mem4klumkan kej4dian tersebut kepada jiirannya. Pendvduk setempat, terus menelef0n p0lis bagi mem4klumkan tentang tr4gedi itu sebelum svspek akhiirnya dit4ngkap piihak berku4sa.

Sumber: P0rtal regi0nal, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini