Hanya Sebab Minta Duit Nafkah Ke Suami, Isteri Merana Aj4l Ditan4m Bawah Katil

Allahu Hanya Sebab Minta Duit Nafkah Ke Suami, Isteri Merana Aj4l Ditan4m Bawah Katil | Dalam kehidupan berumah tangga pasti ada pasang surutnya. Apa yang pasti alam perkahwinan memang selalu dipenuhi dengan dugaan. Jika ada pertelingkahan ataupun masalah, langkah yang terbaik adalah duduk berbincang secara baik dan bukannya meng4mbil tindakan melulu. Namun, berbeza dengan apa yang berlaku pada sepasang suami isteri ini.

Sanggvp kas4ri isteri hanya kerana mintak duit belanja

Menerusi artikel Tribunnews, seorang lelaki yang sudah berumur lingkungan 70 an bertindak meng4sari bahagian leh3r isterinya sendiri seh1ngga mer4gut ny4wa. Kej4dian yang berlaku di Bangodua, Indonesia itu adalah berpunca gara-gara wanita tersebut meminta sedikit wang nafkah daripada suaminya untuk dibuat belanja. Walau bagaimanapun, dia gagal memberikannya kerana tidak mempunyai duit.

Tanam jas4d bawah katil lepas berb4u busvk

Setelah itu, lelaki terbabit keluar rumah selama tiga hari sebelvm kembali melihat jas4d isterinya terbaring kaku tidak berny4wa dan mulai membvsuk. Panik dengan kead4an tersebvt, dia meng4mbil kepvtusan untuk men4nam Allahyarhamah di baw4h katil milik mereka berdua.

Jiran bau bangk4i yang kuat sebelum jumpa jas4d

Penemuan jas4d tersebut terjadi apabila jiran sekeliling menghidu bau bvsuk yang kuat berhampiran rumah mereka. Walaupun sudah mengetvk pintu rumah lelaki itu berkali-kali bagi bertany4kan soal bau berk3naan, namun dia tidak membvkanya. Lant4s mereka mencer0boh masuk melalui tingkap sebelvm terjvmpa satu bahagian tan4h yang baru digali bawah katil mereka. Wanita itu diperc4yai sudah kehil4ngan ny4wa sel4ma lebih 40 hari.

Sumber: Tribunnews

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini